Proefles Regulering van Artificial Intelligence (AI)

Geïnteresseerd in de opleidingen Specialist ICT-recht, Senior specialist ICT-recht of Specialist Privacyrecht en wilt u op een vrijblijvende manier ervaren of de opleiding of leervorm bij u past? Volg dan gratis onze unieke proefles die plaatsvindt in de periode februari en maart 2023.

Meld u direct aan Bekijk de opleidingen

Een proefles, hoe werkt dat?

Onze opleidingen zijn blended: online én op locatie. Deze unieke combinatie van lesvormen zijn ideaal voor de drukke professional zoals u.

Tijdens onze kosteloze blended learning proefles werkt u online in eigen tijd en ontmoet u daarna uw hoofddocent én mede-geïnteresseerden fysiek op een centrale locatie in Utrecht voor een echt werkcollege.  

Het onderwerp is het toppunt van technologie: artificial intelligence (AI) en hoe dit te reguleren. De Europese AI Act staat daarbij centraal. U leert in de proefles welke benadering Europa kiest, welke vormen van AI wel en niet toegestaan zijn en welke compliance voorwaarden gevolgd dienen te worden. Ervaar het gemak en effectiviteit van onze webinars en e-Learning in eigen tijd, en maak mee hoe u tijdens de werkcollege met mede-geïnteresseerden de diepte in gaat.

Proefles - Regulering van AI

Het programma

Tijdens deze proefles krijgt u vanaf 14 februari 2023 toegang tot onze online leeromgeving.
Hier heeft u toegang tot:

  • een webinar (20 minuten) en
  • een e-Learning (+/- 30 minuten).
Deze 2 leervormen kunt u in uw eigen tijd doen.

Op 7 maart vindt er vervolgens een klassikaal werkcollege plaats in Utrecht van 13.30 - 15.30 uur.

Het aantal plaatsen voor het werkcollege is beperkt, dus wees er snel bij!

De hoofddocent

De proefles is samengesteld door opleidingsdirecteur Arnoud Engelfriet. Hij zal ook de trainer zijn van het klassikale werkcollege op 7 maart in Utrecht. 

Arnoud Engelfriet

Arnoud Engelfriet

Algemeen directeur / Opleidingsdirecteur

Gratis aanmelden

Overweegt u deel te nemen aan een van de opleidingen, maar bent u net nog niet helemaal overtuigd? Meld u dan aan voor de proefles via het formulier hiernaast.

U kunt er voor kiezen om het hele programma te volgen, maar het is eventueel ook mogelijk alleen de online lessen te volgen. 

De proefles is toegankelijk voor iedereen met een juridische achtergrond. Deelname is gratis. 

Heeft u zich aangemeld voor het werkcollege en gaat het onverhoopt toch niet lukken om aanwezig te zijn, zou u ons dat dan tijdig willen laten weten? Dan kunnen we iemand anders blij maken. 

Nog vragen? Ons team beantwoordt ze graag! Mail naar academy@ictrecht.nl