AVG rechtspraak update live webinar

Laat u gedurende een uur bijpraten over de belangrijkste privacy uitspraken, de essenties hiervan én de vertaalslag naar de praktijk. Deze live webinar is gratis en wordt verzorgd door twee van onze privacy adviseurs. De insteek is praktijkgericht en wij bieden ruimte voor u om vragen te stellen.

Vraag informatie aan

Training in het kort

Locatie:
Online
Kosten:
€ 0 exclusief btw
Datum:
27 februari 2023
Duur:
1 uur
Tijd:
15:00 uur - 16:00 uur
Informatie:

Op de hoogte blijven van actuele privacy rechtspraak en benieuwd welke lessen hieruit kunnen worden getrokken voor de praktijk? Volg dan onze AVG rechtspraak update! Gedurende een uur worden de belangrijkste uitspraken én de essenties hiervan besproken onder leiding van twee van onze privacy adviseurs waarvan één als sidekick zal fungeren. Daarbij wordt meteen een vertaalslag naar de praktijk gemaakt; wat betekent de rechtspraak voor u als professional en/of uw organisatie en hoe kunt u daar op een handige manier mee omgaan?

Deze webinar bieden wij u gratis aan. Tijdens het webinar kunt u via de chat vragen stellen aan onze trainers. Na de uitzending ontvangt u de hand-out van de presentatie en opname van het webinar.

Doelgroep:
Wo-juristen en advocaten

Keurmerken:

Trainers

Peter Kager

Peter Kager

Directeur kwaliteit

Peter is directeur kwaliteit bij ICTRecht. In deze rol is hij verantwoordelijk voor het borgen van de kwaliteit van werk. Met zijn jarenlange ervaring als privacy- en ICT-jurist zorgt hij ervoor dat...

Meer over Peter

Verder nog vragen?

Mocht u het antwoord op uw vraag niet gevonden hebben op onze pagina, stel dan gerust uw vraag via het formulier hiernaast.

 

 

FG_03.2

 

Neem gerust contact op

Via onderstaand formulier kunt u informatie aanvragen of aangeven dat u gebeld wilt worden door ICTRecht Academy. Wij streven ernaar uw bericht binnen één of twee werkdagen te beantwoorden.