Beschikbaarheid en continuïteit in de cloud

Het is voor gebruikers van clouddiensten cruciaal om afspraken te maken over beschikbaarheid. Wilt u een risico-inschatting kunnen maken en kunnen bepalen welke afspraken in het kader van beschikbaarheid gemaakt moeten worden? Of een leverancier kunnen adviseren over de impact en risico’s? Volg dan deze training!

Vraag informatie aan Bekijk onze kortingsacties

Training in het kort

Locatie:
Utrecht
Kosten:
€ 225 exclusief btw
Datum:
26 januari 2023
Duur:
2 uur
Tijd:
09:30 uur – 12:00 uur
Informatie:

Outsourcing naar de cloud brengt enorme afhankelijkheid mee. Gebruikers van clouddiensten moeten daarom altijd afspraken maken over beschikbaarheid. Verlies van data of dienst kan immers leiden tot bedrijfsdiscontinuïteit. Daarbij wordt onderscheid gemaakt tussen tijdelijke onbeschikbaarheid en definitieve onbeschikbaarheid. De eerste situatie kan met een goede Service Level Agreement (SLA) worden opgevangen, de tweede vereist exit- of continuïteitsafspraken. 

Na het volgen van deze training kunt u:

  • Een risico-inschatting maken en bepalen welke afspraken in het kader van de beschikbaarheid gemaakt moeten worden ten behoeve van de afnemer 
  • De leverancier adviseren over de impact en risico’s voor zijn bedrijfsvoering van de juridische afspraken 

Doelgroep:
Professionals op hbo/wo niveau die regelmatig met juridische kwesties te maken krijgen, zoals contract- en IT-managers, inkopers en (bedrijfs-)juristen.

Keurmerken:

Trainer

Bram de Vos

Bram de Vos

Juridisch adviseur

Bram de Vos werkt als juridisch adviseur bij ICTRecht en is gespecialiseerd in juridische vragen rondom cloud computing en softwarelicenties. Bram houdt zich bezig met het opstellen en...

Meer over Bram

Onze kortingsacties

Maak gebruik van onze speciale kortingsacties:

Collega-korting

Wilt u samen met een collega deelnemen aan de training? Dan ontvangt zowel u als uw collega 20% korting op de trainingskosten. Maak gebruik van deze korting door de code COLLEGA20 in te voeren tijdens het inschrijven. Deze korting is niet stapelbaar met andere kortingen.

ZZP'er en btw-vrijgestelde organisatie-korting

Volgt u de training privé, als ZZP'er of via een btw-vrijgestelde organisatie? In dat geval komt u in aanmerking voor een korting. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Opleiding allround privacy jurist business professional

Deze training vormt een onderdeel van de opleiding allround privacy jurist business professional en is ook los afneembaar.

Kennis opdoen over privacy en recht, met bijzondere aandacht voor ICT-diensten en software? Volg dan onze volledige opleiding. Daarmee leert u in één jaar over de impact van de AVG.

Een op maat gemaakt pakket van losse trainingen is ook mogelijk.

Lees meer over de opleiding privacy jurist
FG_10.2

Neem gerust contact op

Via onderstaand formulier kunt u informatie aanvragen of aangeven dat u gebeld wilt worden door ICTRecht Academy. Wij streven ernaar uw bericht binnen één of twee werkdagen te beantwoorden.