Beschikbaarheid en continuïteit in de cloud

Het is voor gebruikers van clouddiensten cruciaal om afspraken te maken over beschikbaarheid. Wilt u een risico-inschatting kunnen maken en kunnen bepalen welke afspraken in het kader van beschikbaarheid gemaakt moeten worden? Of een cloudleverancier kunnen adviseren over de impact en risico’s? Volg dan deze training!

Vraag informatie aan Bekijk onze kortingsactie

Training in het kort

Locatie:
Amsterdam indien mogelijk, anders online
Kosten:
€ 225 exclusief btw
Datum:
22 april 2021
Duur:
2 uur
Tijd:
14:45 uur – 17:00 uur
Informatie:

Outsourcing naar de cloud brengt enorme afhankelijkheid mee. Gebruikers van clouddiensten moeten daarom altijd afspraken maken over beschikbaarheid. Verlies van data of dienst kan immers leiden tot bedrijfsdiscontinuïteit. Daarbij wordt onderscheid gemaakt tussen tijdelijke onbeschikbaarheid en definitieve onbeschikbaarheid. De eerste situatie kan met een goede Service Level Agreement (SLA) worden opgevangen, de tweede vereist exit- of continuïteitsafspraken.

Na het volgen van deze training kunt u:

  • Een risico-inschatting maken en bepalen welke afspraken in het kader van de beschikbaarheid gemaakt moeten worden ten behoeve van de afnemer
  • De leverancier adviseren over de impact en risico’s voor zijn bedrijfsvoering van de juridische afspraken over beschikbaarheid

Doelgroep:
Wo-juristen en advocaten

Keurmerken:

Trainers

Kortingsactie

Maak gebruik van onze speciale kortingsactie:

Collega-korting

Wilt u samen met een collega deelnemen aan de training? Dan ontvangt zowel u als uw collega 20% korting op de trainingskosten. Maak gebruik van deze korting door de code COLLEGA20 in te voeren tijdens het inschrijven. Deze korting is niet stapelbaar met andere kortingen.

Opleiding ICT-jurist: de verdieping

Deze training vormt een onderdeel van de opleiding ICT-jurist: de verdieping en is ook los afneembaar.

Heeft u ervaring met het ICT-recht, maar bent u op zoek naar diepgaande kennis en skills én wilt u expert worden in uw vakgebied? Volg dan onze éénjarige verdiepende opleiding tot ICT-jurist waarbij u kunt kiezen uit zes specialisatie profielen.

Een op maat gemaakt pakket van losse trainingen is ook mogelijk.

Lees meer over onze opleiding ICT-jurist: de verdieping
Academy goud@2x

Neem gerust contact op

Via onderstaand formulier kunt u informatie aanvragen of aangeven dat u gebeld wilt worden door ICTRecht Academy. Wij streven ernaar uw bericht binnen één of twee werkdagen te beantwoorden.