Bitcoin, NFT & blockchain

Wilt u de principes achter Bitcoin kunnen formuleren? Voor een goed begrip van Bitcoin is het essentieel een stap terug te doen en de rol van geld in de maatschappij te leren kennen, en Bitcoin daarbinnen te kunnen plaatsen. U leert hierover en over de juridische uitdagingen voor Bitcoin, blockchain en NFT.

Vraag informatie aan Bekijk onze kortingsacties

Training in het kort

Locatie:
Utrecht of via livestream
Kosten:
€ 225 exclusief btw
Datum:
23 juni 2022
Duur:
2 uur
Tijd:
09:30 uur – 12:00 uur
Informatie:

De cryptovaluta Bitcoin heeft voor een kleine revolutie binnen de internettechnologie gezorgd. Voor het eerst was er een praktisch bruikbaar digitaal equivalent van contant geld. Daarnaast bleek de onderliggende technologie – blockchain – voor vele nieuwe toepassingen bruikbaar en is daar nu sprake van een ware hype. De komende jaren zullen een belangrijke groei van blockchain-gerelateerde oplossingen laten zien. De spectaculaire opkomst van non-fungible tokens (NFT) laten zien hoe ver dit kan gaan. 

Na het volgen van deze training kunt u:

  • De rol en toekomst van Bitcoin duiden 
  • De principes achter de blockchain formuleren
  • Juridische uitdagingen voor Bitcoin, blockchain en NFT analyseren 

Doelgroep:
Wo-juristen en advocaten met minimaal 3 jaar ervaring in de ICT-recht praktijk

Keurmerken:

Trainer

Martijn Michael

Martijn Michael

Juridisch adviseur

Martijn Michael is juridisch adviseur binnen ons cloudteam. Hij houdt zich bezig met ICT-gerelateerde contracten en de juridische aspecten van de cloud. Martijn heeft de master Commercial & Company...

Meer over Martijn

Kortingsacties

Maak gebruik van onze speciale kortingsacties:

Collega-korting

Wilt u samen met een collega deelnemen aan de training? Dan ontvangt zowel u als uw collega 20% korting op de trainingskosten. Maak gebruik van deze korting door de code COLLEGA20 in te voeren tijdens het inschrijven. Deze korting is niet stapelbaar met andere kortingen.

ZZP'er en btw-vrijgestelde organisatie-korting

Volgt u de training privé, als ZZP'er of via een btw-vrijgestelde organisatie? In dat geval komt u in aanmerking voor een korting. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Opleiding ICT-jurist: de verdieping

Deze training vormt een onderdeel van de opleiding ICT-jurist: de verdieping en is ook los afneembaar.

Heeft u ervaring met het ICT-recht, maar bent u op zoek naar diepgaande kennis en skills? Volg dan onze éénjarige verdiepende opleiding tot ICT-jurist.

Een op maat gemaakt pakket van losse trainingen is ook mogelijk.

Lees meer over onze opleiding ICT-jurist: de verdieping
Academy goud@2x

Neem gerust contact op

Via onderstaand formulier kunt u informatie aanvragen of aangeven dat u gebeld wilt worden door ICTRecht Academy. Wij streven ernaar uw bericht binnen één of twee werkdagen te beantwoorden.