Cybercrime

Computercriminaliteit is een belangrijk risico voor iedere activiteit op internet. Leer in deze training alles over cybercrime (computervredebreuk, aftappen, denial of service, phishing, virussen, gegevensdiefstal) en het fenomeen ethisch hacken te plaatsen.

Vraag informatie aan Bekijk onze kortingsactie

Training in het kort

Locatie:
Amsterdam indien mogelijk, anders online
Kosten:
€ 225 exclusief btw
Datum:
23 september 2021
Duur:
2 uur
Tijd:
12:30 uur – 14:45 uur
Informatie:

Hoewel de ICT-jurist primair gericht is op de civiele praktijk, spelen aspecten van strafrecht een niet te verwaarlozen rol. Computercriminaliteit is een belangrijk risico voor iedere activiteit op internet. Ook kunnen innovaties op internet onbedoeld tegen de strafwet aanlopen.

Na het volgen van deze training kunt u:

  • Basisdelicten cybercrime duiden (computervredebreuk, aftappen, denial of service, phishing, virussen, gegevensdiefstal)
  • Het fenomeen ethisch hacken plaatsen

Doelgroep:
Wo-juristen en advocaten

Keurmerken:

Trainers

Kortingsactie

Maak gebruik van onze speciale kortingsactie:

Collega-korting

Wilt u samen met een collega deelnemen aan de training? Dan ontvangt zowel u als uw collega 20% korting op de trainingskosten. Maak gebruik van deze korting door de code COLLEGA20 in te voeren tijdens het inschrijven. Deze korting is niet stapelbaar met andere kortingen.

Opleiding ICT-jurist: de verdieping

Deze training vormt een onderdeel van de opleiding ICT-jurist: de verdieping en is ook los afneembaar.

Heeft u ervaring met het ICT-recht, maar bent u op zoek naar diepgaande kennis en skills én wilt u expert worden in uw vakgebied? Volg dan onze éénjarige verdiepende opleiding tot ICT-jurist waarbij u kunt kiezen uit zes specialisatie profielen.

Een op maat gemaakt pakket van losse trainingen is ook mogelijk.

Lees meer over onze opleiding ICT-jurist: de verdieping
Academy goud@2x

Neem gerust contact op

Via onderstaand formulier kunt u informatie aanvragen of aangeven dat u gebeld wilt worden door ICTRecht Academy. Wij streven ernaar uw bericht binnen één of twee werkdagen te beantwoorden.