Cybercrime

Computercriminaliteit is een belangrijk risico voor iedere activiteit op internet. Leer in deze training alles over cybercrime (computervredebreuk, aftappen, denial of service, phishing, virussen, gegevensdiefstal) en het fenomeen ethisch hacken te plaatsen.

Vraag informatie aan Bekijk onze kortingsacties

Training in het kort

Locatie:
Utrecht of via livestream
Kosten:
€ 225 exclusief btw
Datum:
12 mei 2022
Duur:
2 uur
Tijd:
09:30 uur – 12:00 uur
Informatie:

Hoewel een ICT-jurist primair gericht is op de civiele praktijk, spelen aspecten van strafrecht een niet te verwaarlozen rol. Computercriminaliteit is een belangrijk risico voor iedere activiteit op internet. Ook kunnen innovaties op internet onbedoeld tegen de strafwet aanlopen. 

Na het volgen van deze training kunt u:

  • Basisdelicten cybercrime duiden (computervredebreuk, aftappen, denial of service, phishing, virussen, gegevensdiefstal) 
  • Het fenomeen ethisch hacken plaatsen
Doelgroep:
Wo-juristen en advocaten met minimaal 3 jaar ervaring in de ICT-recht praktijk
Keurmerken:

Trainer

Jorien Zwaneveld

Jorien Zwaneveld

Juridisch adviseur & Information security consultant

Jorien Zwaneveld werkt als juridisch adviseur & information security consultant bij ICTRecht en maakt deel uit van ons team in Groningen. Jorien houdt zich bezig met verschillende juridische...

Meer over Jorien

Kortingsacties

Maak gebruik van onze speciale kortingsacties:

Collega-korting

Wilt u samen met een collega deelnemen aan de training? Dan ontvangt zowel u als uw collega 20% korting op de trainingskosten. Maak gebruik van deze korting door de code COLLEGA20 in te voeren tijdens het inschrijven. Deze korting is niet stapelbaar met andere kortingen.

ZZP'er en btw-vrijgestelde organisatie-korting

Volgt u de training privé, als ZZP'er of via een btw-vrijgestelde organisatie? In dat geval komt u in aanmerking voor een korting. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Opleiding ICT-jurist: de verdieping

Deze training vormt een onderdeel van de opleiding ICT-jurist: de verdieping en is ook los afneembaar.

Heeft u ervaring met het ICT-recht, maar bent u op zoek naar diepgaande kennis en skills? Volg dan onze éénjarige verdiepende opleiding tot ICT-jurist.

Een op maat gemaakt pakket van losse trainingen is ook mogelijk.

Lees meer over onze opleiding ICT-jurist: de verdieping
Academy goud@2x

Neem gerust contact op

Via onderstaand formulier kunt u informatie aanvragen of aangeven dat u gebeld wilt worden door ICTRecht Academy. Wij streven ernaar uw bericht binnen één of twee werkdagen te beantwoorden.