ICT en arbeidsrecht

ICT-hulpmiddelen maken vaak inbreuk op de privacy van werknemers. Wilt u kennis opdoen over ICT en arbeidsrecht? In deze training leert u onder meer wat de beginselen zijn rondom privacy op het werk en leert u passende ICT-reglementen en beleid aan te dragen.

Vraag informatie aan Bekijk onze kortingsacties

Training in het kort

Locatie:
Utrecht
Kosten:
€ 445 exclusief btw
Datum:
7 februari 2023
Duur:
Dagdeel
Tijd:
12:30 uur – 17:15 uur
Informatie:

Ook op het werk doet ICT zich steeds meer gelden, en is het belangrijk om werknemers hier goed over te informeren. Een belangrijke factor is de impact van privacywetgeving, met name de AVG. ICT-hulpmiddelen maken vaak inbreuk op de privacy van werknemers. Denk aan monitoring en tracking van werknemers. Wanneer mag dit? Maar ook andere zaken zoals geheimhouding en de aansprakelijkheid van werknemers komen om de hoek kijken als u te maken heeft met ICT op het werk.

Na het volgen van deze training kunt u:

  • De beginselen rondom privacy op het werk benoemen en toetsen aan de belangen van werkgevers 
  • Praktische en technische oplossingen voor veelvoorkomende knelpunten omtrent privacy aanraden
  • ICT-reglementen en beleid aandragen

Doelgroep:
Professionals op hbo/wo niveau die regelmatig met juridische kwesties te maken krijgen, zoals contract- en IT-managers, inkopers en (bedrijfs-)juristen.

Keurmerken:

Trainer

Jay Remmelzwaal

Jay Remmelzwaal

Juridisch adviseur

Jay Remmelzwaal werkt als juridisch adviseur binnen ons privacyteam. Hij is Certified Information Privacy Professional/Europe (CIPP/E) en houdt zich onder meer bezig met de juridische aspecten rondom...

Meer over Jay

Onze kortingsacties

Maak gebruik van onze speciale kortingsacties:

Collega-korting

Wilt u samen met een collega deelnemen aan de training? Dan ontvangt zowel u als uw collega 20% korting op de trainingskosten. Maak gebruik van deze korting door de code COLLEGA20 in te voeren tijdens het inschrijven. Deze korting is niet stapelbaar met andere kortingen.

ZZP'er en btw-vrijgestelde organisatie-korting

Volgt u de training privé, als ZZP'er of via een btw-vrijgestelde organisatie? In dat geval komt u in aanmerking voor een korting. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Opleiding ICT-jurist
business professional

Deze training vormt een onderdeel van de opleiding ICT-jurist business professional en is ook los afneembaar.

Wilt u zich specialiseren tot ICT-jurist? Volg dan onze volledige opleiding. Daarmee doet u in één jaar juridische én technische kennis op over het ICT-vakgebied.

Een op maat gemaakt pakket van losse trainingen is ook mogelijk.

Lees meer over de opleiding ICT-jurist
FG_10.2

Neem gerust contact op

Via onderstaand formulier kunt u informatie aanvragen of aangeven dat u gebeld wilt worden door ICTRecht Academy. Wij streven ernaar uw bericht binnen één of twee werkdagen te beantwoorden.