IT & recht Newsflash | Live webinar

Laat u gedurende een uur bijpraten over de belangrijkste rechtspraak, best practices en overig relevant nieuws op IT-recht gebied. Daarbij maken we een vertaalslag naar de praktijk, want wat betekenen deze ontwikkelingen voor u als jurist? Deze live webinar wordt verzorgd door twee van onze IT-juristen. De insteek is praktijkgericht en wij bieden ruimte voor u om vragen te stellen.

Training in het kort

Locatie:
Live webinar
Kosten:
€ 60 exclusief btw
Datum:
7 oktober 2020
Duur:
1 uur
Tijd:
14:00 uur - 15:00 uur
Informatie:

Op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen op het gebied van IT-recht? Benieuwd welke praktijklessen hieruit kunnen worden getrokken? Volg dan onze IT-recht Newsflash!

Gedurende één uur worden de belangrijkste actuele ontwikkelingen besproken onder leiding van twee van onze IT-juristen waarvan één als sidekick zal fungeren. Aan bod komt onder meer de belangrijkste rechtspraak, wet- en regelgeving, best practices en overig relevant nieuws op IT-recht gebied. Daarbij wordt meteen een vertaalslag naar de praktijk gemaakt; wat betekenen deze ontwikkelingen voor u als jurist en hoe kunt u daar op een handige manier mee omgaan?

Let op: in deze Newsflash wordt het privacy recht, en nieuws hierover, buiten beschouwing gelaten. Wilt u op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws hierover? Volg dan de live webinar 'AVG rechtspraak update' en/of de live webinar 'FG Newsflash'.

Tijdens het webinar kunt u via de chat vragen stellen aan onze trainers. Na de uitzending ontvangt u de hand-out van de presentatie en opname van het webinar.

Deze eerste editie bieden we u graag aan voor een speciaal tarief van € 60 i.p.v. € 75 exclusief btw.

Bent u (oud-)deelnemer van onze ICT-jurist opleiding of senior privacy jurist opleiding? Dan kunt u aanschuiven voor een gereduceerd tarief van € 40 exclusief btw. Maak gebruik van deze korting door de code DEELNEMERICTR in te voeren tijdens het inschrijven. 

Doelgroep:
Wo-juristen en advocaten

Keurmerken:

Trainer

Maarten van Beek

Maarten van Beek

Juridisch adviseur

Maarten van Beek is juridisch adviseur bij ICTRecht en is werkzaam binnen het cloudteam. Hij adviseert clouddienstverleners, hun toeleveranciers en afnemers over de juridische aspecten van...

Meer over Maarten

Neem gerust contact op

Via onderstaand formulier kunt u informatie aanvragen of aangeven dat u gebeld wilt worden door ICTRecht Academy. Wij streven ernaar uw bericht binnen één of twee werkdagen te beantwoorden.