IT en recht Newsflash | Live webinar

Laat u gedurende een uur bijpraten over de belangrijkste rechtspraak, best practices én de vertaalslag naar de praktijk. Deze live webinar is gratis en wordt verzorgd door twee van onze IT-juristen. De insteek is praktijkgericht en wij bieden ruimte voor u om vragen te stellen.

Vraag informatie aan

Training in het kort

Locatie:
Online
Kosten:
€ 0 exclusief btw
Datum:
14 maart 2022
Duur:
1 uur
Tijd:
15:00 uur - 16:00 uur
Informatie:

Op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen op het gebied van IT-recht? Benieuwd welke lessen hieruit kunnen worden getrokken voor de praktijk? Volg dan onze IT en recht Newsflash! Gedurende een uur worden de belangrijkste actuele ontwikkelen besproken onder leiding van twee van onze IT-juristen waarvan één als sidekick zal fungeren. Aan bod komt onder meer de belangrijkste rechtspraak, wet- en regelgeving, best practices en overig relevant nieuws op IT-recht gebied. Daarbij wordt meteen een vertaalslag naar de praktijk gemaakt; wat betekenen deze ontwikkelingen voor u als jurist en hoe kunt u daar op een handige manier mee omgaan?

Deze webinar bieden wij u gratis aan. Tijdens het webinar kunt u via de chat vragen stellen aan onze trainers. Na de uitzending ontvangt u de hand-out van de presentatie en opname van het webinar.

Doelgroep:
Wo-juristen en advocaten

 

Keurmerken:

Trainer

Neem gerust contact op

Via onderstaand formulier kunt u informatie aanvragen of aangeven dat u gebeld wilt worden door ICTRecht Academy. Wij streven ernaar uw bericht binnen één of twee werkdagen te beantwoorden.