IT & recht Newsflash | Live webinar

Laat u gedurende een uur bijpraten over de belangrijkste rechtspraak, best practices en overig relevant nieuws op IT-recht gebied. Daarbij maken we een vertaalslag naar de praktijk, want wat betekenen deze ontwikkelingen voor u als jurist? Deze live webinar wordt verzorgd door twee van onze IT-juristen. De insteek is praktijkgericht en wij bieden ruimte voor u om vragen te stellen.

De nieuwe startdatum volgt binnenkort.

Training in het kort

Locatie:
Online
Kosten:
€ 60 exclusief btw
Datum:
Duur:
1 uur
Informatie:

Op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen op het gebied van IT-recht? Benieuwd welke praktijklessen hieruit kunnen worden getrokken? Volg dan onze IT-recht Newsflash!

Gedurende één uur worden de belangrijkste actuele ontwikkelingen besproken onder leiding van twee van onze IT-juristen waarvan één als sidekick zal fungeren. Aan bod komt onder meer de belangrijkste rechtspraak, wet- en regelgeving, best practices en overig relevant nieuws op IT-recht gebied. Daarbij wordt meteen een vertaalslag naar de praktijk gemaakt; wat betekenen deze ontwikkelingen voor u als jurist en hoe kunt u daar op een handige manier mee omgaan?

Let op: in deze Newsflash wordt het privacy recht, en nieuws hierover, buiten beschouwing gelaten. Wilt u op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws hierover? Volg dan de live webinar 'AVG rechtspraak update' en/of de live webinar 'FG Newsflash'.

Tijdens het webinar kunt u via de chat vragen stellen aan onze trainers. Na de uitzending ontvangt u de hand-out van de presentatie en opname van het webinar.

Deze eerste editie bieden we u graag aan voor een speciaal tarief van € 60 i.p.v. € 75 exclusief btw.

Bent u (oud-)deelnemer van onze ICT-jurist opleiding of senior privacy jurist opleiding? Dan kunt u aanschuiven voor een gereduceerd tarief van € 40 exclusief btw. Maak gebruik van deze korting door de code DEELNEMERICTR in te voeren tijdens het inschrijven. 

Doelgroep:
Bedrijfsjuristen, juridisch adviseurs en advocaten

Keurmerken:

Trainer

Neem gerust contact op

Via onderstaand formulier kunt u informatie aanvragen of aangeven dat u gebeld wilt worden door ICTRecht Academy. Wij streven ernaar uw bericht binnen één of twee werkdagen te beantwoorden.