IT en recht Newsflash live webinar

Laat je gedurende een uur bijpraten over de belangrijkste rechtspraak, best practices én de vertaalslag naar de praktijk. Deze live webinar is gratis en wordt verzorgd door twee van onze IT-juristen. De insteek is praktijkgericht en wij bieden ruimte om vragen te stellen.

Vraag informatie aan
Nu aanmelden

Training in het kort

Locatie:
Online
Kosten:
€ 0 exclusief btw
Datum:
18 december 2023
Duur:
1 uur
Tijd:
15:00 uur - 16:00 uur
Informatie:

Op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen op het gebied van IT-recht? Benieuwd welke lessen hieruit kunnen worden getrokken voor de praktijk? Volg dan onze IT en recht Newsflash! Gedurende een uur worden de belangrijkste actuele ontwikkelen besproken onder leiding van twee van onze IT-juristen. Aan bod komt onder meer de belangrijkste rechtspraak, wet- en regelgeving, best practices en overig relevant nieuws op IT-recht gebied. Daarbij wordt meteen een vertaalslag naar de praktijk gemaakt; wat betekenen deze ontwikkelingen voor jou als jurist en hoe kun je daar op een handige manier mee omgaan?

Deze webinar bieden wij gratis aan. Tijdens het webinar kun je via de chat vragen stellen aan onze trainers.

Let op: tijdens deze live webinar wordt er niet ingegaan op de ontwikkelingen op het gebied van privacy. Ben jij juist hierin geïnteresseerd? Volg dan één van deze gratis live webinars: 'AVG rechtspraak update' en/of 'FG Newsflash'.

Doelgroep:
Juridische professionals, zoals advocaten of bedrijfsjuristen

Keurmerken:

Trainers

Bram de Vos

Bram de Vos

Legal Counsel

Bram de Vos werkt als Legal Counsel bij ICTRecht en is gespecialiseerd in juridische vragen rondom cloud computing en softwarelicenties. Bram houdt zich bezig met het opstellen en uitonderhandelen...

Meer over Bram
Helmich Post

Helmich Post

Legal Counsel

Helmich is werkzaam als Legal Counsel bij ICTRecht. Hij houdt zich voornamelijk bezig met het opstellen en beoordelen van ICT-gerelateerde contracten en adviseert clouddienstverleners, hun...

Meer over Helmich

Verder nog vragen?

Mocht je het antwoord op jouw vraag niet gevonden hebben op onze pagina, stel dan gerust je vraag via het formulier hiernaast.

 

 

FG_03.2

 

Neem gerust contact op

Via onderstaand formulier kun je informatie aanvragen of aangeven dat je gebeld wilt worden door ICTRecht Academy. Wij streven ernaar jouw bericht binnen één of twee werkdagen te beantwoorden.