Legal operations: een introductie

Hoe kunnen de operationele processen sneller, beter en goedkoper uitgevoerd worden? Tijdens deze training leert u uit te leggen wat legal operations is en dit te plaatsen in uw dagelijkse praktijk als ICT-jurist. 

Vraag informatie aan Bekijk onze kortingsacties

Training in het kort

Locatie:
Utrecht of via livestream
Kosten:
€ 225 exclusief btw
Datum:
9 juni 2022
Duur:
2 uur
Tijd:
12:30 uur - 14:45 uur
Informatie:

Als ICT-jurist bent u het gewend om te focussen op juridisch inhoudelijk werk. Denk aan het geven van advies en het voeren van contractonderhandelingen. Als u te veel juridische vragen krijgt, dan moeten er simpelweg meer ICT-juristen worden ingeschakeld. Toch? In deze training nemen we juist afstand van de juridische inhoud. We kijken kort naar onderwerpen waar een juridische afdeling mee te maken krijgt naast de juridische rechtspraktijk. Hoe kunnen de operationele processen bijvoorbeeld sneller, beter en goedkoper uitgevoerd worden? Dit zijn belangrijke onderwerpen waar gevorderde ICT-juristen rekening mee moeten houden. 

Na het volgen van deze training kunt u:

  • Uitleggen wat legal operations is en dit plaatsen binnen de dagelijkse praktijk van de ICT-jurist 
  • Verschillende operationele onderwerpen benoemen waar een juridische afdeling rekening mee kan houden
  • Knelpunten in een organisatie aanpakken vanuit de invalshoek van legal operations 

Doelgroep:
Wo-juristen en advocaten met minimaal 3 jaar ervaring in de ICT-recht praktijk

Keurmerken:

Trainer

Sten Demon

Sten Demon

Legal consultant

Sten Demon is legal consultant en medeverantwoordelijk voor de legal tech consultancy van ICTRecht. In zijn rol is hij het eerste aanspreekpunt voor organisaties die op zoek zijn naar advies over...

Meer over Sten

Kortingsacties

Maak gebruik van onze speciale kortingsacties:

Collega-korting

Wilt u samen met een collega deelnemen aan de training? Dan ontvangt zowel u als uw collega 20% korting op de trainingskosten. Maak gebruik van deze korting door de code COLLEGA20 in te voeren tijdens het inschrijven. Deze korting is niet stapelbaar met andere kortingen.

ZZP'er en btw-vrijgestelde organisatie-korting

Volgt u de training privé, als ZZP'er of via een btw-vrijgestelde organisatie? In dat geval komt u in aanmerking voor een korting. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Opleiding ICT-jurist: de verdieping

Deze training vormt een onderdeel van de opleiding ICT-jurist: de verdieping en is ook los afneembaar.

Heeft u ervaring met het ICT-recht, maar bent u op zoek naar diepgaande kennis en skills? Volg dan onze éénjarige verdiepende opleiding tot ICT-jurist.

Een op maat gemaakt pakket van losse trainingen is ook mogelijk.

Lees meer over onze opleiding ICT-jurist: de verdieping
Academy goud@2x

Neem gerust contact op

Via onderstaand formulier kunt u informatie aanvragen of aangeven dat u gebeld wilt worden door ICTRecht Academy. Wij streven ernaar uw bericht binnen één of twee werkdagen te beantwoorden.