Onderhandelen ICT-dienstovereenkomst

Bij ICT-dienstverlening is het contract cruciaal. Leer in deze training de uitgangspunten voor een ICT-dienstovereenkomt te kiezen. Daarnaast is de wijze van onderhandelen minstens zo belangrijk. Leer de verschillende stijlen te herkennen.

Vraag informatie aan Bekijk onze kortingsacties

Training in het kort

Locatie:
Utrecht
Kosten:
€ 445 exclusief btw
Datum:
20 juni 2023
Duur:
Dagdeel
Tijd:
12:30 uur - 17:15 uur
Informatie:

Bij ICT-dienstverlening is het contract cruciaal, nu er vrijwel geen wettelijke regelingen zijn om op terug te vallen. Minstens zo belangrijk is de wijze van onderhandelen over de dienst: wat moet worden geborgd, wat is essentieel voor welke partij, en welke terugvalposities zijn er zoal?

Na het volgen van deze training kunt u:

  • Uitgangspunten voor een ICT-dienstovereenkomst kiezen gegeven een casus 
  • De belangen van licentiegever én licentienemer herkennen en waar nodig beargumenteren
  • Verschillende onderhandelstijlen herkennen en hierop inspelen
  • Op een praktische en oplossingsgerichte wijze onderhandelen om tot een compromistekst te komen

Doelgroep:
Professionals op hbo/wo niveau die regelmatig met juridische kwesties te maken krijgen, zoals contract- en IT-managers, inkopers en (bedrijfs-)juristen.

Helaas heeft u geen toegang tot deze functie omdat u de marketing cookies niet heeft geaccepteerd. Pas hier uw cookie-instellingen aan om deze training in te kopen. U kunt ook mailen naar academy@ictrecht.nl om de training te boeken.

Trainers

Bram de Vos

Bram de Vos

Legal Consultant

Bram de Vos werkt als Legal Consultant bij ICTRecht en is gespecialiseerd in juridische vragen rondom cloud computing en softwarelicenties. Bram houdt zich bezig met het opstellen en uitonderhandelen...

Meer over Bram
Sari Jansen

Sari Jansen

Legal Consultant

Sari Jansen werkt als Legal Consultant bij ICTRecht. Zij adviseert clouddienstverleners, hun toeleveranciers en afnemers over de juridische aspecten van cloudcomputing. Ze is gespecialiseerd in de...

Meer over Sari

Onze kortingsacties

Maak gebruik van onze speciale kortingsacties:

Collega-korting

Wil je samen met een collega deelnemen aan de training? Dan ontvang zowel jij als jouw collega 10% korting op de trainingskosten. Maak gebruik van deze korting door de code COLLEGA10 in te voeren tijdens het inschrijven. Deze korting is niet stapelbaar met andere kortingen.

ZZP'er en btw-vrijgestelde organisatie-korting

Volg je de training privé, als ZZP'er of via een btw-vrijgestelde organisatie? In dat geval kom je in aanmerking voor een korting. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Onze opleidingen 

Bent u jurist en wilt u zich (verder) specialiseren in ICT-recht of privacyrecht? Of zoekt u een opleiding tot Functionaris Gegevensbescherming? Kijk dan zeker even bij onze opleidingen. Deze starten tweemaal per jaar en bestaan uit online lesvormen, (en indien gewenst) uitgebreid met klassikale werkcolleges. Gemiddeld staan voor deze opleidingen 56 PO-punten.

Bekijk onze opleidingen
FG_10.2

Neem gerust contact op

Via onderstaand formulier kunt u informatie aanvragen of aangeven dat u gebeld wilt worden door ICTRecht Academy. Wij streven ernaar uw bericht binnen één of twee werkdagen te beantwoorden.