Ondernemen: fiscale aspecten

Fiscale wetgeving is voor iedere ondernemer van belang. Als ICT-jurist dient u in de kern te kunnen benoemen welke fiscale aspecten spelen en in welke richtingen oplossingen gezocht kunnen worden. In deze training leert u hier alles over.

Vraag informatie aan Bekijk onze kortingsactie

Training in het kort

Locatie:
Amsterdam indien mogelijk, anders online
Kosten:
€ 199 exclusief btw
Datum:
1 juni 2021
Duur:
2 uur
Tijd:
14:45 uur – 17:00 uur
Informatie:

Fiscale wetgeving is voor iedere ondernemer van belang, en een ICT-ondernemer is hierin geen uitzondering. Een ICT-jurist is geen fiscaal jurist, maar dient wel in de kern te kunnen benoemen welke fiscale aspecten (zoals btw bij grensoverschrijdende digitale dienstverlening) spelen en in welke richtingen oplossingen gezocht kunnen worden.

Na het volgen van deze training kunt u:

  • De fiscale aspecten van ondernemen binnen de ICT benoemen
  • De verschillende innovatievoordeelregelingen zoals de innovatiebox en WBSO-regelingen schetsen en kansen voor zijn klant aanwijzen

Doelgroep:
Wo-juristen en advocaten

Keurmerken:

Trainers

Kortingsactie

Maak gebruik van onze speciale kortingsactie:

Collega-korting

Wilt u samen met een collega deelnemen aan de training? Dan ontvangt zowel u als uw collega 20% korting op de trainingskosten. Maak gebruik van deze korting door de code COLLEGA20 in te voeren tijdens het inschrijven. Deze korting is niet stapelbaar met andere kortingen.

Opleiding ICT-jurist

Deze training vormt een onderdeel van de ICT-jurist opleiding en is ook los afneembaar.

Wilt u zich specialiseren tot ICT-jurist? Volg dan onze volledige opleiding. Daarmee doet u in één jaar juridische én technische kennis op over het ICT-vakgebied.

Een op maat gemaakt pakket van losse trainingen is ook mogelijk.

Lees meer over onze ICT-jurist opleiding
Academy goud@2x

Neem gerust contact op

Via onderstaand formulier kunt u informatie aanvragen of aangeven dat u gebeld wilt worden door ICTRecht Academy. Wij streven ernaar uw bericht binnen één of twee werkdagen te beantwoorden.