Ondernemen: rechtsvormen

ICT-ondernemers werken vaak samen met elkaar of met klanten om een bepaald product te exploiteren. Leer in deze training de verschillende samenwerkingsvormen te onderscheiden en bijbehorende voordelen en valkuilen voor ICT-ondernemers te onderscheiden.

Vraag informatie aan Bekijk onze kortingsactie

Training in het kort

Locatie:
Amsterdam of via livestream
Kosten:
€ 349 exclusief btw
Datum:
11 januari 2022
Duur:
Dagdeel
Tijd:
12:30 uur – 17:15 uur
Informatie:

ICT-ondernemers werken vaak samen met elkaar of met klanten om een bepaald product te exploiteren, zoals bij een joint venture, vof en agentuur. Een ICT-jurist dient deze samenwerkingsvormen te kunnen herkennen en de implicaties voor de praktijk te duiden, en natuurlijk een passende overeenkomst op te kunnen stellen.

Na het volgen van deze training kunt u:

  • De verschillende samenwerkingsvormen onderscheiden en bijbehorende voordelen en valkuilen voor ICT-ondernemers onderscheiden
  • Overeenkomsten voor de verschillende samenwerkingsvormen opstellen

Doelgroep:
Wo-juristen en advocaten

Keurmerken:

Trainers

Kortingsacties

Maak gebruik van onze speciale kortingsacties:

Collega-korting

Wilt u samen met een collega deelnemen aan de training? Dan ontvangt zowel u als uw collega 20% korting op de trainingskosten. Maak gebruik van deze korting door de code COLLEGA20 in te voeren tijdens het inschrijven. Deze korting is niet stapelbaar met andere kortingen.

ZZP'er en btw-vrijgestelde organisatie-korting

Volgt u de training privé, als ZZP'er of via een btw-vrijgestelde organisatie? In dat geval komt u in aanmerking voor een korting. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Opleiding ICT-jurist

Deze training vormt een onderdeel van de ICT-jurist opleiding en is ook los afneembaar.

Wilt u zich specialiseren tot ICT-jurist? Volg dan onze volledige opleiding. Daarmee doet u in één jaar juridische én technische kennis op over het ICT-vakgebied.

Een op maat gemaakt pakket van losse trainingen is ook mogelijk.

Lees meer over onze ICT-jurist opleiding
Academy goud@2x

Neem gerust contact op

Via onderstaand formulier kunt u informatie aanvragen of aangeven dat u gebeld wilt worden door ICTRecht Academy. Wij streven ernaar uw bericht binnen één of twee werkdagen te beantwoorden.