Programmeren: denken als een developer

In deze training gaat u met een grote praktijkcasus dieper in op het oplossingsgericht denken van softwareontwikkelaars. Na het volgen van deze training kunt u uw opgedane software kennis meenemen in het oplossen van juridische software geschillen. 

Vraag informatie aan Bekijk onze kortingsacties

Training in het kort

Locatie:
Utrecht of via livestream
Kosten:
€ 445 exclusief btw
Datum:
21 april 2022
Duur:
Dagdeel
Tijd:
12:30 uur - 17:15 uur
Informatie:

Software ligt aan de basis van onze maatschappij. Maar begrijpen wat software doet en vooral waarom deze doet wat ze doet, vereist een specifieke manier van denken. Denken als een programmeur. In deze uitdagende training gaat u met een grote praktijkcasus dieper in op het oplossingsgericht denken van softwareontwikkelaars. 

Na het volgen van deze training kunt u:

  • Ontwerpkeuzes voor softwareontwikkeling toetsen 
  • Oplossingsgericht zoeken naar softwarefouten (bugs)
  • Opgedane software kennis meenemen in het oplossen van juridische software geschillen met inachtneming van de juiste wetgeving en jurisprudentie 

Doelgroep:
Wo-juristen en advocaten met minimaal 3 jaar ervaring in de ICT-recht praktijk

Keurmerken:

Trainer

Arnoud Engelfriet

Arnoud Engelfriet

Algemeen directeur / Opleidingsdirecteur

Arnoud Engelfriet is algemeen directeur en opleidingsdirecteur bij ICTRecht. In 2008 maakte Arnoud de overstap naar ICTRecht. Hij is gespecialiseerd in internetrecht waar hij zich al sinds 1993 mee...

Meer over Arnoud

Kortingsacties

Maak gebruik van onze speciale kortingsacties:

Collega-korting

Wilt u samen met een collega deelnemen aan de training? Dan ontvangt zowel u als uw collega 20% korting op de trainingskosten. Maak gebruik van deze korting door de code COLLEGA20 in te voeren tijdens het inschrijven. Deze korting is niet stapelbaar met andere kortingen.

ZZP'er en btw-vrijgestelde organisatie-korting

Volgt u de training privé, als ZZP'er of via een btw-vrijgestelde organisatie? In dat geval komt u in aanmerking voor een korting. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Opleiding ICT-jurist: de verdieping

Deze training vormt een onderdeel van de opleiding ICT-jurist: de verdieping en is ook los afneembaar.

Heeft u ervaring met het ICT-recht, maar bent u op zoek naar diepgaande kennis en skills? Volg dan onze éénjarige verdiepende opleiding tot ICT-jurist.

Een op maat gemaakt pakket van losse trainingen is ook mogelijk.

Lees meer over onze opleiding ICT-jurist: de verdieping
Academy goud@2x

Neem gerust contact op

Via onderstaand formulier kunt u informatie aanvragen of aangeven dat u gebeld wilt worden door ICTRecht Academy. Wij streven ernaar uw bericht binnen één of twee werkdagen te beantwoorden.