Legal Lean Six
Sigma Yellow Belt inhouse training

Ben je een juridisch professional en klaar met stroperige processen en werk dat toch makkelijker zou moeten kunnen? Dan is deze Legal Lean Six Sigma Yellow Belt training iets voor jou! In deze door The Council for Six Sigma Certification (CSSC) geaccrediteerde training, speciaal ontwikkeld voor juridisch professionals, word je meegenomen in alles wat je moet weten om zelf met deze methodiek aan de slag te gaan.

Waarom kiezen voor ons?

Inhouse training aanvragen

Algemene informatie

De Lean Six Sigma methodiek is dé methodiek waar het gaat om procesverbetering, hoe hiermee te starten, in te voeren en vooral ook te borgen.

De training wordt gegeven door Laurens Braaksma. Laurens is zelf 6 jaar kandidaat-notaris geweest, maar inmiddels meer dan 5 jaar Master Lean Six Sigma Black Belt en heeft via interne academy’s tientallen advocaten, notarissen en juristen opgeleid in de Lean Six Sigma methodiek. Met kennis van het juridisch werkveld, ontwikkelingen in Legal Tech en uiteraard Lean Six Sigma, is hij dé trainer als het gaat om procesverbetering en de Lean Six Sigma methodiek.

Inhouse training aanvragen

Council for Six Sigma Certification Logo 1

Tijdens deze training leer je:

Onze Lean Six Sigma Legal Yellow Belt training bestaat uit drie trainingsdagen en wordt in het Nederlands gegeven. Het lesmateriaal is enkel beschikbaar in het Engels.

  • Wat Lean Six Sigma is
  • De geschiedenis van Six Sigma en de toepassing ervan
  • Lean concepten zoals verspilling, 5S en JIT (just in time)
  • Six Sigma concepten zoals standaarddeviatie, pareto en stem van de klant (Voice of the Customer)
  • Wat een proces is en wat de term kwaliteit daarin voor rol heeft
  • Hoe je de juiste projecten selecteert en je team daar omheen samenstelt
  • De DMAIC verbeterstructuur kennen

De training wordt op de laatste dag afgesloten met een examen, waarna bij goed gevolg je direct een geaccrediteerd Yellow Belt certificaat ontvangt.

Doelgroep:

Professionals op hbo/wo niveau die regelmatig met juridische kwesties te maken krijgen, zoals contract- en IT-managers, inkopers en (bedrijfs-)juristen. Maar uiteraard ook advocaten, notarissen, fiscalisten en Legal Counsels.

Advocaten kunnen voor deze 20 uurs opleiding opleidingspunten toekennen op grond van artikel 4.4 van de Verordening op de advocatuur.

Meer informatieMinder informatie

Waarom kiezen voor ICTRecht Academy?

ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Checklist
Bij ons staat de praktijk voorop
In de heldere, kant en klare taal die je van ons gewend bent, doe je diepgaande kennis op. Daarbij maken we direct een vertaling naar de praktijk door vele voorbeelden met je te delen.
ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Specialisten
Onze eigen trainers uit het werkveld
Trainingen gegeven door ervaren professionals. Zij hebben dagelijks te maken met uiteenlopende en soms complexe kwesties waar zij je graag alles over vertellen.
ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Vakkundig-deskundig
Alle aandacht voor jou
We werken met kleinschalige groepen en maken ruimte voor je vragen. Naderhand organiseren we online sessies waarin je jouw resterende vragen, met het oog op het examen, kunt voorleggen aan onze trainers.
ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Document in map
10% korting bij adviesbureau ICTRecht
Als deelnemer ontvang je na deelname aan een volledige opleiding 10% korting op de kosten in de eerstvolgende offerte bij adviesbureau ICTRecht, tot een maximale kortingswaarde van € 500,-. Deze korting is gedurende één jaar na de uitgiftedatum in te zetten voor advies via een knipkaart, abonnement of los adviesproduct, over alle specialismen waar ICTRecht op actief is.
ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Certificaat
Examen
De opleiding wordt afgesloten met een digitale eindtoets. Een voldoende voor de eindtoets is een vereiste om het certificaat “Lean Six Sigma Yellow Belt” te krijgen.

Trainer

Laurens Braaksma

Laurens Braaksma

Head of Process Management

Laurens Braaksma werkt als Head of Process Management bij ICTRecht. In die rol houdt hij zich bezig met innovaties en de organisatorische ontwikkeling van ICTRecht. Verder houdt hij zich als Master...

Meer over Laurens

Neem gerust contact op

Via onderstaand formulier kun je informatie aanvragen of aangeven dat je gebeld wilt worden door ICTRecht Academy. Wij streven ernaar jouw bericht binnen één of twee werkdagen te beantwoorden.

 

 

ICTRECHT Illustratie 2 vrouwen - Paars RGB