Continuïteit in de cloud

Wat gebeurt er als een clouddienstverlener failliet gaat? Zijn de nodige maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat klanten toegang kunnen blijven houden tot essentiële software? Tijdens dit webinar leren wij u graag wat u kunt doen om de continuïteit van een clouddienst te waarborgen.

Ontvang een seintje zodra de webinar online staat

Webinar in het kort

Kosten:
€ 75 exclusief btw
Duur:
1 uur
Informatie:

Maakt u voor uw bedrijfsprocessen gebruik van een clouddienst, bent u eigenaar van een webshop of levert u een online dienst? Dan heeft u zich wellicht weleens afgevraagd, of van uw klanten de vraag gekregen: "Wat als mijn clouddienstverlener failliet gaat? Hoe ga ik dan verder? Kan ik overal nog wel bij of (erger nog) kan ik überhaupt functioneren?".

Om er zeker van te zijn dat u of uw klant, ook na een eventueel faillissement toegang heeft tot essentiële software, is het noodzakelijk om een aantal maatregelen te treffen wanneer er geen vuiltje aan de lucht is en de clouddienst in goede gezondheid verkeert. Neemt u pas actie na een faillissement dan is het helaas te laat. 

Wilt u weten wat u kunt doen om de continuïteit van een clouddienst te waarborgen? Benieuwd welke maatregelen er kunnen worden genomen en wat de aandachtspunten hierbij zijn? Volg dan ons webinar 'Continuïteit in de cloud'.

Doelgroep: 
Risk en compliance officers, software leveranciers en clouddienstverleners, hosting providers, IT'ers, afnemers van clouddiensten (van mkb tot multinationals) en inkopers van IT.

Keurmerken:

Trainer

Bram de Vos

Bram de Vos

Juridisch adviseur

Bram de Vos werkt als juridisch adviseur bij ICTRecht en is gespecialiseerd in juridische vragen rondom cloud computing en fintech. Bram houdt zich bezig met het opstellen en uitonderhandelen van...

Meer over Bram

Seintje ontvangen zodra de webinar online staat?

Binnenkort zal deze on-demand webinar beschikbaar zijn op onze website. Wilt u een seintje ontvangen zodra de webinar online staat? Via het formulier kunt u uw e-mailadres bij ons achterlaten. 

Laat uw e-mailadres achter!