Continuïteit in de cloud voor niet-juristen

Wat gebeurt er als een clouddienstverlener failliet gaat? Zijn de nodige maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat klanten toegang kunnen blijven houden tot essentiële software? Tijdens dit webinar leren wij u graag wat u kunt doen om de continuïteit van een clouddienst te waarborgen.

Webinar in het kort

Kosten:
€ 75 exclusief btw
Duur:
1 uur
Informatie:

Maakt u voor uw bedrijfsprocessen gebruik van een clouddienst, bent u eigenaar van een webshop of levert u een online dienst? Dan heeft u zich wellicht weleens afgevraagd, of van uw klanten de vraag gekregen: "Wat als mijn clouddienstverlener failliet gaat? Hoe ga ik dan verder? Kan ik overal nog wel bij of (erger nog) kan ik überhaupt functioneren?".

Om er zeker van te zijn dat u of uw klant, ook na een eventueel faillissement toegang heeft tot essentiële software, is het noodzakelijk om een aantal maatregelen te treffen wanneer er geen vuiltje aan de lucht is en de clouddienst in goede gezondheid verkeert. Neemt u pas actie na een faillissement dan is het helaas te laat. 

Wilt u weten wat u kunt doen om de continuïteit van een clouddienst te waarborgen? Benieuwd welke maatregelen er kunnen worden genomen en wat de aandachtspunten hierbij zijn? Volg dan ons webinar 'Continuïteit in de cloud'.

Doelgroep: 
Risk en compliance officers, software leveranciers en clouddienstverleners, hosting providers, IT'ers, afnemers van clouddiensten (van mkb tot multinationals) en inkopers van IT.

Helaas heeft u geen toegang tot deze functie omdat u de marketing cookies niet heeft geaccepteerd. Pas hier uw cookie-instellingen aan om deze training in te kopen. U kunt ook mailen naar academy@ictrecht.nl om de training te boeken.

Trainer

Bram de Vos

Bram de Vos

Legal Consultant

Bram de Vos werkt als Legal Consultant bij ICTRecht en is gespecialiseerd in juridische vragen rondom cloud computing en softwarelicenties. Bram houdt zich bezig met het opstellen en uitonderhandelen...

Meer over Bram

Neem gerust contact op

Via onderstaand formulier kunt u informatie aanvragen of aangeven dat u gebeld wilt worden door ICTRecht Academy.