Zorg op afstand gratis video podcast 

Tijdens deze gratis video podcast staan de juridische aspecten van zorg op afstand centraal. Welke afspraken moet u maken en aan welke verplichtingen moet u voldoen om de kwaliteit van beeldschermzorg juridisch te waarborgen? We vertalen de wet- en regelgeving naar de praktijk van de zorgaanbieder en de ICT-dienstverlener. Schrijf u in en ontvang de video podcast direct in uw mailbox! 

Ga naar het inschrijfformulier

Webinar in het kort

Kosten:
€ 0 exclusief btw
Duur:
1 uur
Informatie:

Beeldschermzorg als juiste zorg op de juiste plaats, wordt op dit moment overal deel van de dagelijkse zorgpraktijk. Om de kwaliteit van zorg zo goed mogelijk te waarborgen is dit noodzakelijk. Ben je benieuwd welke overeenkomsten je het beste kunt sluiten en welke wettelijke verplichtingen er zijn bij het leveren en gebruiken van beeldschermzorg?  

 Tijdens de videopodcast geven wij je een overzicht van de juridische afspraken die moeten worden gemaakt met bijbehorende aandachtspunten. Ook gaan we in op de meest gehanteerde standaard documenten zoals de Algemene Inkoopvoorwaarden voor de Gezondheidszorg, de BOZ-verwerkersovereenkomst en de algemene voorwaarden van NLdigital (voorheen Nederland ICT) 

Verder geven we praktijkvoorbeelden hoe aan wettelijke verplichtingen kan worden voldaan. Denk bijvoorbeeld aan, is een beeldschermzorg-applicatie ook een medisch hulpmiddel? We bespreken hoe je dat beoordeelt en welke gevolgen dat heeft. Uiteraard wordt ook ingegaan op de verplichtingen op grond van de algemene privacywetgeving.   

Trainer

Sari Jansen

Sari Jansen

Legal Counsel

Sari Jansen werkt als Legal Counsel bij ICTRecht. Zij adviseert clouddienstverleners, hun toeleveranciers en afnemers over de juridische aspecten van cloudcomputing. Ze is gespecialiseerd in de...

Meer over Sari

Interesse? Schrijf u nu in! 

Via het inschrijfformulier kunt u zich inschrijven voor de video podcast. Vervolgens krijgt u de video podcast direct via e-mail toegestuurd (let op, de e-mail kan in uw ongewenste map terecht komen). 

Inschrijfformulier