Home / Nieuws & Blogs / ICTRecht in ManagementTeam: "We groeien drie keer harder dan gepland"

ICTRecht in ManagementTeam: "We groeien drie keer harder dan gepland"

30 november 2009

Eerder deze maand verscheen het jaarlijkse overzicht van de 100 beste adviesbureaus in tijdschrift ManagementTeam (MT). Een speciale plaats was ingeruimd voor juridisch adviesbureau ICTRecht, dat in tegenstelling tot veel advocatenkantoren juist sterk groeide de afgelopen tijd.

ICTRecht-partner Arnoud Engelfriet vertelt in het artikel:

Wij krijgen in ieder geval met enige regelmaat nieuwe cliënten binnen die in eerste instantie voor ons kiezen omdat we een stuk goedkoper zijn dan veel concurrerende advocatenkantoren. Budgetten staan overal onder druk, en dan wil je als bedrijf  liever niet geconfronteerd worden met een tarief van een paar honderd euro, terwijl bovendien een deel van de werkzaamheden voor jou vervolgens door een advocaat in opleiding worden verricht.

Hoewel grote advocatenkantoren zeker zullen blijven bestaan ("De Shells en IBM's van deze wereld blijven behoefte houden aan kantoren die de volle range aan juridische expertise onder één dak bieden"), verwacht ICTRecht dat op het gebied van het midden- en kleinbedrijf meer een meer hyperspecialisten zoals zijzelf zullen ontstaan. Het MKB heeft behoefte aan praktisch en deskundig advies op specifieke gebieden, en daar laten de generalisten die veel advocatenkantoren zijn vaak nog mogelijkheden liggen.

Lees het volledige artikel op de website van MT of koop het tijdschrift in de winkel.