Home / Nieuws & Blogs / ICTRecht op de E-Commerce dagen

ICTRecht op de E-Commerce dagen

| 17 april 2012

Volgende week dinsdag en woensdag zal de Jaarbeurs in Utrecht weer twee dagen geheel in het teken staan van e-commerce en online ondernemen: Het is namelijk weer tijd voor de E-Commerce Dagen.

De E-Commerce Dagen vormen dé ontmoetingsplaats voor alle online retailers, webwinkeliers en e-commerce professionals. Omdat juridisch advies verlenen aan en over onder andere webwinkels nu net één van onze specialisaties is, zijn wij dan ook – net als voorgaande jaren – aanwezig met een stand (nr. A090) om u kennis met ICTRecht te laten maken en u ook op de E-Commerce dagen deskundig en praktisch juridisch advies te geven.

Kom langs bij onze stand voor vragen over algemene voorwaarden, onze generators en starterspakketten, advies over emailmarketing of bijvoorbeeld voor vragen over de Wet Koop op Afstand. Verder kunt u bij onze stand voor algemene vragen terecht als: Welke informatie moet er altijd op een website staan en hoe zit het herroepingsrecht in elkaar? Wij zijn aanwezig om u geheel vrijblijvend van advies te voorzien.

Al met al genoeg reden om bij ons langs te komen op één van de twee dagen. De organisatie verwacht weer veel bezoekers, dus een mooie beurs zal het zeker worden! Naast de vele andere stands zijn er ook zeer veel interessante sprekers aanwezig tijdens de beurs.

Tot volgende week!