Home / Nieuws & Blogs / ICTRecht slaat vleugels uit naar het oosten van het land

ICTRecht slaat vleugels uit naar het oosten van het land

| 21 november 2022

Intensivering van dienstverlening in Twente 

ICTRecht groeit hard! In oktober openden we, na Amsterdam en Groningen, een vestiging in Maastricht. En nu strijken we per 1 januari 2023 neer in het oosten van het land, een regio die zich kenmerkt door de unieke mix van talent, innovatie en ondernemerschap. Vanuit ons nieuwe kantoor in Enschede kunnen we bestaande opdrachtgevers in de regio Twente nog beter bedienen en maken we onderdeel uit van het innovatieve ecosysteem in de regio. Daarnaast zijn we een aantrekkelijke werkgever voor talent uit de omgeving. 

Innovatie en wet- en regelgeving gaan hand in hand 

In het hele land neemt de vraag naar concreet en praktisch advies op het snijvlak van recht, security en techniek neemt flink toe. Organisaties kunnen niet meer om privacy en cybersecurity heen; dat merken wij in de vraag naar onze dienstverlening. En specifiek voor de regio Twente geldt dat er veel innovatietrajecten met bijvoorbeeld kunstmatige intelligentie en robotica lopen. ICTRecht kan, door in een vroeg stadium over wet- en regelgeving te adviseren, de efficiëntie van het hele ontwikkelproces bevorderen.  

Onderdeel van innovatief ecosysteem in Twente 

Met deze stap naar het oosten zit ICTRecht dicht op de bakermat van technologische ontwikkelingen, met in de achtertuin de innovatiecampus Kennispark Twente en de proeftuin Technology Base, en de innovatiecampus High Tech Systems Park (HTSP) in Hengelo.  

De vestiging in Enschede zal geleid worden door Iris de Groot, al jaren werkzaam bij ICTRecht en directeur van de vestiging in Groningen: 

“We staan te popelen om in Enschede van start te gaan. Het nieuwe kantoor weerspiegelt onze passie en gedrevenheid om het groeiende aantal klanten en medewerkers in de regio nog beter te bedienen. Twente is een vooruitstrevende regio met een unieke mentaliteit: eigenzinnig, betrouwbaar, nuchter en oprecht. Dit sluit goed aan bij ICTRecht. Ik kijk ernaar uit om aan de slag te gaan in deze ondernemende en innovatieve regio.” 

Een werkgever voor technisch talent 

De nieuwe locatie biedt aanstormend talent van regionale opleidingen zoals Security (Universiteit Twente) en Security Management (Saxion) de kans om in het oosten aan de slag te gaan. 

Het nieuwe kantoor is een dynamische plek, waar ontmoeting tussen talent, specialist en organisatie centraal staan. Ons doel: groeien tot dé innovatieve, specialistische broedplaats, waar we diepgaande kennis samenbrengen met onze unieke praktische werkwijze. 

Kennismaken?

Benieuwd welke ondersteuning wij uw organisatie kunnen bieden of nieuwsgierig naar ICTRecht als werkgever? We vertellen u graag meer tijdens een vrijblijvende kop koffie. Bel 050 209 34 99 of neem contact op met Iris de Groot (i.degroot@ictrecht.nl). 

Nieuwsgierig? Bekijk hier onze vacatures.