Home / Nieuws & Blogs / ICTRecht verstevigt positie in juridische markt met Ebbo Haantjes als CCO

ICTRecht verstevigt positie in juridische markt met Ebbo Haantjes als CCO

| 9 maart 2023

Per 1 april 2023 treedt Ebbo Haantjes toe tot de directie van ICTRecht als CCO (Chief Commercial Officer). Ebbo heeft 16 jaar ervaring bij het advocatenkantoor NautaDutilh onder meer als Director Legal Support & Services, en was de afgelopen vijf jaar werkzaam bij Sdu. Hier was hij als director Legal Services verantwoordelijk voor de strategie en executie van dienstverlening m.b.t. de juridische markt. Hieronder vielen onder meer de lanceringen van het online aandeelhoudersregister Evidend, de Financial Law Hub & Notaflow, de overname van Bluetick en het jaarlijks organiseren van de Gouden Zandlopers.

Binnen de juridische branche staat ICTRecht bekend om de focus op techniek en innovatie. We hebben niet alleen diepgaande praktijkkennis van de toepassing van het recht in de IT-branche, we zien ook een belangrijke rol voor techniek in de juridische sector als het gaat om efficiëntie en kwaliteit. Ebbo sluit hier goed op aan met zijn ervaring.
 
Steven: “Ebbo is een autoriteit binnen de juridische sector als het gaat om innovatie. Met zijn komst kunnen we onze voetafdruk binnen de juridische branche verder verstevigen en tegelijkertijd de digitale transformatie binnen de juridische sector verder vormgeven.
 
ebbo haantjesEbbo vult aan: “ICTRecht is de afgelopen 10 jaar uitgegroeid tot de grootste Legal Service Provider van Nederland. Ik ben trots dat ik nu onderdeel mag zijn van deze innovatieve dienstverlener. Ik zie er naar uit om samen met alle medewerkers van ICTRecht de juridische dienstverlening op het snijvlak van tech en recht verder vorm te gaan geven.” 

Welkom bij het team Ebbo!