Home / Nieuws & Blogs / Welkom op domeingeschil.nl!

Welkom op domeingeschil.nl!

| 31 oktober 2013

Update 2017: al onze themasites zijn weer ondergebracht bij ictrecht.nl. Hier vindt u onze adviezen over webwinkelrecht, ictarbeidsrecht, ictprivacyrecht, securityrecht, cloudrecht, cookierecht, domeinrecht en hostingrecht.

ICTRecht lanceert een nieuwe microsite over domeingeschillen: domeingeschil.nl. Een goede domeinnaam is erg belangrijk voor u en uw onderneming. Via internet wilt u immers gemakkelijk gevonden worden! Maar wat nu als een ander met uw (bedrijfs)naam er vandoor gaat! Op domeingeschil.nl vindt u alle relevante informatie over domeingeschillen.

Het online zaken doen is de laatste jaren enorm toegenomen. Daarbij is het belang van een goede domeinnaam flink gestegen. Het is dan ook mogelijk dat u met het gebruik van een domeinnaam inbreuk maakt op een de rechten van een ander, bijvoorbeeld een merken- of handelsnaamrecht. Maar in welke gevallen maakt u een dergelijke inbreuk? En wat kunt u precies doen wanneer er een inbreuk wordt gemaakt op uw rechten?

Onze specialisten kunnen u adviseren over juridische geschillen die betrekking hebben op domeinnamen. Ook voor korte vragen kunt u bij ons terecht. Indien u zelf op zoek wilt gaan naar een antwoord op uw vraag kunt u alvast kijken op de advies-sectie van onze website.