Hoe gebruik je ChatGPT veilig en verantwoord?

ChatGPT is een chat-app die gebouwd is boven op het GPT-taalmodel. GPT is een zogenoemd ‘large language model’.  Het maakt gebruik van een enorm grote hoeveelheid gegevens en complexe algoritmen om automatisch taal te leren en te begrijpen.

Maar hoe gebruik je ChatGPT optimaal, en nog belangrijker, op een veilige manier?

Richtlijnen ChatGPT voor jouw organisatie

Iedereen gebruikt ChatGPT. Maar weten jouw collega's of medewerkers hoe ze de tool het beste kunnen inzetten én zijn ze ook voorbereid op alle risico's van dien? Verbieden is geen optie. Mensen duidelijke richtlijnen geven wel. Bij deze krijg je die op een presenteerblaadje.

De richtlijnen zijn concreet en helder geformuleerd, zodat iedereen weet waar hij of zij aan toe is. Met tien eenvoudige tips maak je je collega's bewust van de risico's (gelekte geheimen of AVG-compliance) die je gratis en voor niets bij het gebruik van ChatGPT krijgt. 

Wil je de richtlijnen net iets anders? Of liever helemaal maatwerk? Of wil je een hogere kwaliteit afbeelding om deze uit te printen? Neem contact met ons op!  

Download de PDF
ChatGPT_richtlijnen

Opleiding tot AI Compliance Officer

Staat kunstmatige intelligentie centraal in je professionele leven en wil je de cruciale brug slaan tussen technologie, ethiek en recht? De opleiding tot AI Compliance Officer geeft je een diepgaand begrip op het gebied van AI-compliance en -governance. 

Deze enige opleiding van zijn soort in Nederland leert je complexe AI-gerelateerde vraagstukken identificeren, analyseren en oplossen. 

De opleiding wordt afgesloten met een examen en je krijgt daarna de beschermde titel “CAICO®”.

Locatie: Utrecht
Kosten: € 2.950 exclusief btw
Startdatum: 16 januari 2024
Duur: 3 maanden
Trainer: Arnoud Engelfriet

Meer info en aanmelden

LOGO_ICTRECHT_ACADEMY

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op het gebied van AI? Schrijf je dan direct in voor onze thema-nieuwsbrief of lees verder op onze pagina over de AI Act. Neem direct contact met ons op voor specifieke vragen. 

ICTRECHT iconen petrol 2022 RGB_Advies op maat

AI nieuwsbrief

Laat je e-mailadres achter en meld je direct aan.