Hoe gebruik je ChatGPT veilig en verantwoord?

ChatGPT is een chat-app die gebouwd is boven op het GPT-taalmodel. GPT is een zogenoemd ‘large language model’.  Het maakt gebruik van een enorm grote hoeveelheid gegevens en complexe algoritmen om automatisch taal te leren en te begrijpen.

Maar hoe gebruik je ChatGPT optimaal, en nog belangrijker, op een veilige manier?

Richtlijnen ChatGPT voor jouw organisatie

Iedereen gebruikt ChatGPT. Maar weten jouw collega's of medewerkers hoe ze de tool het beste kunnen inzetten én zijn ze ook voorbereid op alle risico's van dien? Verbieden is geen optie. Mensen duidelijke richtlijnen geven wel. Bij deze krijg je die op een presenteerblaadje.

De richtlijnen zijn concreet en helder geformuleerd, zodat iedereen weet waar hij of zij aan toe is. Met tien eenvoudige tips maak je je collega's bewust van de risico's (gelekte geheimen of AVG-compliance) die je gratis en voor niets bij het gebruik van ChatGPT krijgt. 

Wil je de richtlijnen net iets anders? Of liever helemaal maatwerk? Of wil je een hogere kwaliteit afbeelding om deze uit te printen? Neem contact met ons op!  

Richt lijnen gebruik ChatGPT

 

Vraag de richtlijnen aan

Ontvang de ChatGPT richtlijnen direct in je email!

GPT in de juridische praktijk

Wie de juiste prompt kan typen, kan ChatGPT en vergelijkbare Large Language Models (LLM's) fantastische dingen laten doen.

Ook in de juridische sector: contracten samenstellen of controleren, concrete vragen van gedegen antwoorden voorzien of een opzet voor een analyse of onderzoeksrapport. De kunst van het prompten staat bekend als "legal prompt engineering" en kan jou en jouw organisatie vele voordelen opleveren.

Locatie: Utrecht
Kosten: € 699 exclusief btw
Startdatum: 23 mei 2024
Duur: 12:30 - 16:45
Trainer: Arnoud Engelfriet

Bekijk de training

LOGO_ICTRECHT_ACADEMY

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op het gebied van AI? Schrijf je dan direct in voor onze thema-nieuwsbrief of lees verder op onze pagina over de AI Act. Neem direct contact met ons op voor specifieke vragen. 

ICTRECHT iconen petrol 2022 RGB_Advies op maat

AI nieuwsbrief

Laat je e-mailadres achter en meld je direct aan.