Peter Kager

Chief Quality Officer (CQO)

Peter is Chief Quality Officer (CQO) bij ICTRecht. In deze rol is hij verantwoordelijk voor het borgen van de kwaliteit van werk. Met zijn jarenlange ervaring als privacy- en ICT-jurist zorgt hij ervoor dat opdrachtgevers continu krijgen wat zij van ICTRecht mogen verwachten: praktisch, deskundig en concreet advies. Daarnaast houdt hij zich bezig met het ontwikkelen en vernieuwen van alle bedrijfsprocessen van ICTRecht.

Peter is lid van The International Association of Privacy Professionals (IAPP) en is Certified Information Privacy Professional/Europe (CIPP/E) en Certified Information Privacy Technologist (CIPT). Ook is Peter secretaris en vice-voorzitter van het Nederlands Genootschap van Functionarissen voor de Gegevensbescherming (NGFG).

Contact
Peter Kager

Over ICTRecht

Onze ambitie is hét juridisch adviesbureau van de Benelux te zijn als het gaat om ICT, privacy en recht. Met een team van meer dan 60 specialisten voorzien we organisaties - vanuit onze kantoren in Amsterdam, Groningen en Brussel - van deskundig en praktisch juridisch advies.

Leer ons kennen

ICTRECHT Illustratie werkoverleg - Oker RGB