Diego Schat

Legal Assistant

Diego Schat werkt als Legal Assistant bij ICTRecht in het team van Groningen. Hier houdt hij zich bezig met verschillende juridische vraagstukken. Dit doet hij voornamelijk op het gebied van e-commerce en privacy & gegevensbescherming.
 

Diego heeft de master IT-Recht afgerond aan de Rijksuniversiteit Groningen. Op dit moment is hij bezig met de master privaatrecht. Gedurende zijn studieperiode heeft Diego een bachelorstage gelopen bij de Rechtswinkel Leeuwarden. Hier heeft hij ook een bestuursjaar gedaan in de rol van penningmeester. Meer recent heeft hij een Legal masterstage gedaan bij DDMA, de Nederlandse branchevereniging voor datagedreven marketing. De rechtsgebieden waarmee Diego de meeste affiniteit heeft, zijn e-commerce, privacy en het intellectueel eigendom.

Contact
Diego Schat

Gespecialiseerd in

Over ICTRecht

Onze ambitie is hét juridisch adviesbureau van de Benelux te zijn als het gaat om ICT, privacy en recht. Met een team van meer dan 60 specialisten voorzien we organisaties - vanuit onze kantoren in Amsterdam, Groningen en Brussel - van deskundig en praktisch juridisch advies.

Leer ons kennen

ICTJ_01.2