Helmich Post

Juridisch adviseur

Helmich is werkzaam als juridisch adviseur binnen het cloudteam van ICTRecht. Hij houdt zich voornamelijk bezig met het opstellen en beoordelen van ICT-gerelateerde contracten en adviseert clouddienstverleners, hun toeleveranciers en afnemers over de juridische aspecten van cloudcomputing.

Aan de Rijksuniversiteit Groningen heeft Helmich de master Privaatrecht behaald. Naast het algemene privaatrecht heeft hij zich gespecialiseerd in de verhouding tussen algoritmes en grondrechten. Tijdens zijn studie heeft Helmich stagegelopen in de advocatuur en heeft hij gewerkt voor een rechtswinkel en een tentamentrainingenbedrijf.

Het beste cadeau dat je Helmich kan geven is een Schotse single malt. Vraag hem hier niet naar, want hij raakt er niet over uitgepraat.

Contact
Helmich Post

Gespecialiseerd in

Over ICTRecht

Onze ambitie is hét juridisch adviesbureau van de Benelux te zijn als het gaat om ICT, privacy en recht. Met een team van meer dan 60 specialisten voorzien we organisaties - vanuit onze kantoren in Amsterdam, Groningen en Brussel - van deskundig en praktisch juridisch advies.

Leer ons kennen

ICTJ_01.2