Laura Monhemius

Juridisch adviseur

Bij ICTRecht maakt Laura Monhemius als juridisch adviseur onderdeel uit van het privacyteam. Binnen deze functie houdt zij zich bezig met het beantwoorden van uiteenlopende privacy- en telecommunicatievraagstukken. Laura ondersteunt organisaties met het opstellen van overeenkomsten, privacy impact assessments, adviezen, beleidsdocumenten en het voeren van onderhandelingen.

Laura is gespecialiseerd in de specifieke juridische uitdagingen op het gebied van privacy en zorg. Ook houdt zij nauwlettend de ontwikkelingen op het gebied van de aankomende ePrivacy Verordening bij. Daarnaast is Laura Certified Information Privacy Professional/Europe (CIPP/E), Certified Information Privacy Manager (CIPM) en Certified Information Privacy Technologist (CIPT).

Contact
Laura Monhemius

Over ICTRecht

Onze ambitie is hét juridisch adviesbureau van de Benelux te zijn als het gaat om ICT, privacy en recht. Met een team van meer dan 60 specialisten voorzien we organisaties - vanuit onze kantoren in Amsterdam, Groningen en Brussel - van deskundig en praktisch juridisch advies.

Leer ons kennen

ICTRECHT Illustratie 2 vrouwen - Oker RGB