Mark Zijlstra

Legal Tech Consultant

Mark Zijlstra is Legal Tech Consultant en medeverantwoordelijk voor de Legal Tech consultancy van ICTRecht. In deze rol adviseert Mark op het snijvlak van inhoud, technologie en operatie. Zijn werkzaamheden bestaan uit het optimaliseren van juridische afdelingen om zo de efficiëntie en doorlooptijd te verhogen en kosten te verminderen. Daarnaast adviseert Mark inhoudelijk op het gebied van ondernemingsrecht, contractenrecht en arbeidsrecht.

Mark heeft bedrijfskunde en rechten gestudeerd en is sinds 2006 actief als bedrijfsjurist. In die hoedanigheid heeft hij vele (grote) ondernemingen geadviseerd, onder andere bij reorganisaties, M&A en de opbouw van juridische afdelingen. De afgelopen jaren heeft Mark meerdere rollen als interim General Counsel vervuld. Binnen ICTRecht Legal Tech gebruikt hij deze ervaring om juridische afdelingen beter en efficiënter te maken door te adviseren over het gebruik van technologie.

Contact
Mark Zijlstra

Gespecialiseerd in

Over ICTRecht

Onze ambitie is hét juridisch adviesbureau van de Benelux te zijn als het gaat om ICT, privacy en recht. Met een team van meer dan 60 specialisten voorzien we organisaties - vanuit onze kantoren in Amsterdam, Groningen en Brussel - van deskundig en praktisch juridisch advies.

Leer ons kennen

ICTRECHT Illustratie 2 vrouwen - Petrol RGB