Home / Nieuws & Blogs / Algemene voorwaarden nodig? Maak ze zelf!

Algemene voorwaarden nodig? Maak ze zelf!

| 23 augustus 2013

Update: In 2017 is er voor al onze documentgeneratoren een nieuw platform gelanceerd JuriDox. Hier vindt u alle juridische documenten die u nodig heeft voor uw onderneming. De kwaliteit van de documenten wordt geborgd door ICTRecht en andere kennispartners van hoog niveau.

Iedere ICT-ondernemer heeft algemene voorwaarden nodig, al is het maar om zijn aansprakelijkheid te beperken en de betalingsvoorwaarden vast te leggen. Daarnaast zijn er genoeg dingen die specifiek uitgewerkt moeten worden voor uw specifieke soort dienstverlening. Het maken van maatwerk algemene voorwaarden hoeft niet duur te zijn. Met de generatoren van ICTRecht maakt u zélf algemene voorwaarden op maat. U beantwoordt gerichte vragen over uw dienstverlening, en op basis van uw keuzes wordt een Word-document voor u samengesteld dat u na betaling direct downlaodt.

Met de generatoren van ICTRecht maakt u zelf de voorwaarden op maat die u nodig heeft. De gespecialiseerde juristen van ICTRecht hebben hun kennis op uw ICT-vakgebied verwerkt tot uitgebreide modellen voor algemene voorwaarden waar u uit kunt putten. Van opleverings- en aanvaardingsprocedure voor designers tot online backup-dienstverlening of het verkopen van bederfelijke waar in een webwinkel, u kunt het regelen naar uw wens met onze generatoren.

Wij bieden algemene voorwaarden op maat voor:

U krijgt maatwerk. De inhoud van het document wordt bepaald door uw keuzes en antwoorden. Voor meer zekerheid kunt u na bestelling een quickscan aanvragen of een offerte voor maatwerk insturen.

Betaling gebeurt online (iDeal, creditcards of Paypal) en betaling op factuur is op verzoek ook mogelijk.