Home / Nieuws & Blogs / FG kennis & netwerkevenement

FG kennis & netwerkevenement

| 6 september 2019

ICTRecht organiseert op 19 november a.s. een interactief kennis- en netwerkevenement voor de beginnende en gevorderde Functionarissen voor gegevensbescherming (FG’s), Data Protection Officers (DPO’s) en privacy officers.

Waar loop je als FG of privacy officer tegenaan? Waar heb je vragen over en zou je wat meer vanaf willen weten? En ‘hoe zit het ook alweer met’ of hoe ‘zit het nou echt met’? En wacht, hoe doen andere FG’s en privacy officers dit eigenlijk? Met ons kleinschalig evenement, dat door en voor privacy professionals is opgezet, brengen wij de AVG-community samen zodat actuele kennis met elkaar gedeeld kan worden en deelnemers met elkaar in contact worden gebracht.

Tijdens het evenement zijn er gastsprekers van de Autoriteit Persoonsgegevens (met een Q&A), worden er interactieve workshops gehouden met ‘real life’ casussen, vinden er ‘FG dates’ plaats, kunnen er 1 op 1 vragen worden gesteld aan experts en zal er een FG-pubquiz worden gehouden. Aan het einde van de dag heb je antwoord gekregen op al je prangende vragen en heb je waardevolle connecties gemaakt met je collega FG’s en privacy officers.

Voor meer informatie ga je naar:

https://www.ictrecht.nl/fg-kennis-netwerkevenement/

 
Click me