Home / Nieuws & Blogs / ICTRecht op de Webwinkelvakdagen

ICTRecht op de Webwinkelvakdagen

| 16 januari 2014

Woensdag en donderdag aanstaande zal de Jaarbeurs Utrecht weer twee dagen volledig in het teken staan van e-commerce en webwinkels: Het is namelijk weer tijd voor de Webwinkel Vakdagen 2014!

Omdat juridisch advies verlenen aan en over webwinkels en hun toeleveranciers nu net één van onze specialisaties is, zijn wij dan ook – net als voorgaande jaren – aanwezig met een stand (nr. A31) om u kennis met ICTRecht te laten maken en u ook op de WWVD deskundig en praktisch juridisch advies te geven.

Kom langs bij onze stand voor vragen over href="https://webwinkelrecht.nl/diensten/juridisch-advies/algemene-voorwaarden/">algemene voorwaarden, informatie over href="https://www.ictrecht.nl/diensten/juridische-generatoren/">onze generatoren en bijvoorbeeld advies over href="https://webwinkelrecht.nl/diensten/juridisch-advies/reclame/spam/">emailmarketing, href="https://webwinkelrecht.nl/diensten/juridisch-advies/informatieplichten/">de Wet Koop op Afstand, hosting en href="https://cloudrecht.nl/">clouddiensten.

Speciale aandacht gaat dit jaar uit naar de href="https://webwinkelrecht.nl/diensten/juridisch-advies/toekomstige-wetgeving/">nieuwe consumentenwetgeving die vanaf juni dit jaar zal gaan gelden. Voor webwinkels zal er het nodige veranderen, zo gaat het “ href="https://webwinkelrecht.nl/contracten-en-algemene-voorwaarden/verandering-door-nieuwe-europese-richtlijn-consumentenrechten-6-spelregels-herroepingsrecht/">recht van retour” op de schop en worden er nog meer href="http://blog.iusmentis.com/2012/05/22/uw-bestelknop-mag-op-de-schop/">eisen gesteld aan het bestelproces.

Onze collega Arnoud Engelfriet geeft op woensdag in Keynote Arena B een href="http://www.webwinkelvakdagen.nl/nl/programma/welke-wetgeving-komt-er-op-ons-af">lezing over de vernieuwde wetgeving. In vogelvlucht zullen de meeste wijzigingen aan bod komen. Indien u naar aanleiding daarvan nog vragen heeft kunt u die, zoals ik al stelde, aan de op de beurs aanwezige juristen stellen.

Verder kijken wij in twee presentaties vooruit naar de regelgeving in het jaar 2020. Op beide dagen geven href="http://www.webwinkelvakdagen.nl/nl/programma/de-impact-van-nieuwe-wet-en-regelgeving-bent-u-klaar-voor-2020">Arnoud Engelfriet en href="http://www.webwinkelvakdagen.nl/nl/programma/de-impact-van-nieuwe-wet-en-regelgeving">Peter Kager hun visie over welke wetgeving er te verwachten valt in 2020.

U kunt zich gratis inschrijven voor de WWVD via de href="https://www.webwinkelvakdagen.nl/nl/bezoekers/de-webwinkel-vakdagen-bezoeken">website.

Tot op de WWVD!