Home / Nieuws & Blogs / ICTRecht vestigt zich in innovatiestad Eindhoven

ICTRecht vestigt zich in innovatiestad Eindhoven

| 10 januari 2023

ICTRecht, specialist op het snijvlak van legal, tech en security, opent in vier maanden drie nieuwe kantoren. Eind vorig jaar streken we neer in Maastricht en Enschede, en daar komt per 1 februari Eindhoven bij. In de Lichtstad vestigen we ons in de iconische Lichttoren, het voormalige hoofdkantoor van de lichtdivisie van Philips. Daarmee zijn we dichtbij klanten en talent uit Brabant en dragen we bij aan het innovatieve ecosysteem van Eindhoven.  

De slimste regio van Nederland  

In het hele land neemt de vraag naar concreet en praktisch advies op het snijvlak van recht, security en techniek flink toe. Organisaties kunnen niet meer om privacy en cybersecurity heen; dat merken wij in de vraag naar onze dienstverlening. 

Met de nieuwe plek in het bruisende hart van Eindhoven maken we onderdeel uit van het innovatieve ecosysteem van de stad. Het nieuwe kantoor is dichtbij High Tech Campus Eindhoven, de Technische Universiteit Eindhoven en bevindt zich daarmee in het hart van Brainport: een omgeving waar duizenden innovators dagelijks de nieuwste technologische kennis toepassen op toekomstbestendige businessmodellen. ICTRecht gaat een bijdrage leveren aan dit ecosysteem door de efficiëntie van innovatieprocessen te bevorderen met praktisch advies over nationale en internationale wet- en regelgeving. 

Eindhoven als de kraamkamer van tech en innovatie 

ICTRecht is al jaren actief in Brabant en kan vanuit het nieuwe kantoor klanten nog beter helpen met haar adviesdiensten en de ICTRecht Academy. Dit maakt ons tegelijk als werkgever aantrekkelijk voor ervaren krachten uit de regio, en voor talent van gespecialiseerde opleidingen zoals Law and Technology (Tilburg University) en Information Security Technology (Technische Universiteit Eindhoven). Vanuit Eindhoven zullen we opdrachtgevers variërend van start-ups, lokale MKB, grote zorginstellingen en internationale e-commerce platformen helpen met uiteenlopende uitdagende opdrachten op het gebied van IT-recht en security. 

Samen innovatieprocessen versnellen 

Jorden Bailey, al jaren werkzaam als juridisch adviseur bij ICTRecht, zal de vestiging Eindhoven gaan leiden. 

‘Innovatie is de motor van ICTRecht. We volgen nieuwe ontwikkelingen op de voet en helpen zo onze klanten met complexe juridische en technologische vraagstukken. Een vestiging in de Lichtstad en daarmee in Brainport sluit hier perfect op aan. Dat ik zelf Law and Technology heb gestudeerd aan Tilburg University en dat ik in de regio woon is natuurlijk een mooie plus. Met de stap naar Eindhoven komt dit allemaal samen en ik kijk er dan ook enorm naar uit om samen met klanten, partners en talent uit de regio bij te dragen aan het innovatieve ecosysteem’. 

Kennismaken? 

Benieuwd naar welke ondersteuning wij uw organisatie kunnen bieden of nieuwsgierig naar ICTRecht als werkgever? We vertellen u graag meer tijdens een vrijblijvende kop koffie. Bel 020 66 31 941 of neem contact op met Jorden Bailey (j.bailey@ictrecht.nl).  

Vacatures

Voor deze nieuwe locatie in Eindhoven zoeken we nieuwe collega’s. Nieuwsgierig? Bekijk de vacatures van Privacy jurist en Junior Privacy jurist (WO).

ICTRecht Academy

In april start er een CIPPE training in Eindhoven. Houd ons trainingsaanbod in de gaten via ICTRecht Academy.