Home / Nieuws & Blogs / Nieuwe module Telecom en standaard-SLA voor ICTWaarborg

Nieuwe module Telecom en standaard-SLA voor ICTWaarborg

| 27 mei 2014

ICTRecht heeft voor ICTWaarborg een module Telecom voor de algemene voorwaarden en een standaard-SLA (Service Level Agreement) opgesteld. Eerder stelde ICTRecht al de algemene voorwaarden voor deelnemers van ICTWaarborg op.Met de module Telecom is het mogelijk zaken als xDSL, glasvezel en VoIP-diensten te regelen.

"Module E. Telecom" is toegevoegd aan de Algemene Voorwaarden ICTWaarborg - B2B. Deze diensten vereisen specifieke regels met betrekking tot het verbruik, nummerbeheer en connectiviteit. Deelnemers die deze diensten aanbieden kunnen gebruik maken van deze module.Naast de nieuwe module heeft ICTRecht een standaard-SLA opgesteld.

In dit document zullen concrete afspraken over de beschikbaarheid en het niveau van de dienstverlening worden vastgelegd. De SLA wordt vaak als bijlage opgenomen bij een mantel- of raamovereenkomst en kan op basis van een meerprijs worden aangeboden. Tegen een hoger bedrag worden de beschikbaarheid en andere prestatienormen dan ook hoger. ICT-dienstverleners die meer zekerheid willen bieden kunnen deze extra SLA aanbieden aan hun klanten.Deelnemers van ICTWaarborg kunnen deze voorwaarden downloaden via het onderdeel. Deelnemersservice van het extranet van ICTWaarborg.