Home / Nieuws & Blogs / Vernieuwde algemene voorwaarden generator

Vernieuwde algemene voorwaarden generator

| 4 oktober 2012

Wellicht was het u al opgevallen, wij zijn bezig met het ontwikkelen van (nieuwe) generatoren voor juridische documenten. Op de website van ICTRecht vindt u via deze link een overzicht van welke generatoren wij allemaal aanbieden.

U kunt zelf een NDA, domeinnaamverkoopcontract of een ingebrekestelling op maat maken, maar voor webwinkeliers niet onbelangrijk…. zelf algemene voorwaarden voor uw webwinkel maken.

Op webwinkelrecht bestond de mogelijkheid al om uw eigen voorwaarden te genereren, maar de generator is geheel vernieuwd. De prijs is daarnaast ook verlaagd, namelijk naar €45. In een aantal stappen worden aan u vragen gesteld om uiteindelijk tot een document op maat te komen dat is toegespitst op uw eigen webwinkel. Na het beantwoorden van de vragen en het invullen en controleren van uw gegevens kunt u betalen met onder andere creditcard, Paypal of iDeal.

De voorwaarden omvatten alle belangrijke zaken omtrent bijvoorbeeld levering, retourneren, (wettelijke) garanties. Maar het document bevat ook artikelen over prijzen en informatie op uw website en uw bedrijfsgegevens.

Overigens zullen er geregeld nieuwe generatoren bij komen. Voor webwinkelrecht zal dit bijvoorbeeld een generator zijn waar u uw eigen privacyverklaring kunt maken. Houd de site dus goed in de gaten.

Klik hier voor de generator.