Zorg & ICT-recht

Binnen de zorg wordt op grote schaal geïnnoveerd en gedigitaliseerd. Omdat het belang en de risico’s van de verschillende innovaties groot zijn, is er behoorlijk wat relevante wet- en regelgeving. ICTRecht ondersteunt u graag bij het vertalen van de wet- en regelgeving naar uw praktijk.

Vraag informatie aan

Ondersteuning vanuit ICTRecht

Ondersteuning vanuit ICTRecht kan bestaan uit het adviseren over hoe u kunt voldoen aan wet- en regelgeving, het opstellen of beoordelen van documenten, het doen van onderhandelingen (al dan niet op de achtergrond) en leveren van continue ondersteuning op afstand of locatie.

Wilt u zelf meer kennis in huis halen? Volg dan een van onze trainingen of webinars.

legaltools-big

Diensten

Wij hebben ervaring met het geven van juridisch advies en trainingen aan zorgaanbieders, ICT-dienstverleners, brancheorganisaties, regionale samenwerkingsorganisaties en overheid onder andere over de volgende onderwerpen:

Zorg & ICT-recht factsheets

Wilt u meer weten over de juridische aspecten van zorg op afstand? Bekijk dan onze factsheets.

Factsheet | Zorg op afstand - verplichtingen

Factsheet | Zorg op afstand - overeenkomsten

Voordelen van ICTRecht

docs

Vakkundig: praktijkgerichte én ervaren adviseurs tot uw beschikking.

keten

Veelzijdig: met kennis van ICT, relevante wet- en regelgeving en techniek zijn onze specialisten breed opgeleid en allround inzetbaar.

toegang doc

Verantwoordelijk: onze specialisten zorgen ervoor dat risicosituaties worden vermeden.

 

controle
Praktisch: leesbare en praktische adviezen zonder juridisch jargon.
''ICTRecht combineert deskundigheid met een pragmatische aanpak. Wij konden met het geleverde resultaat direct aan de slag."
 
- Ministerie van Buitenlandse Zaken

Meer informatie ontvangen?

Bel ons voor meer informatie op telefoonnummer: 020 663 1941 (voor ICTRecht Groningen: 050 209 3499). Een bericht achterlaten via het formulier kan ook: een van onze juridisch adviseurs neemt dan contact met u op.

Wanneer u een aanvraag bij ons doet, volgt altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek: telefonisch, bij ons op kantoor of bij u op locatie.

Laat uw gegevens achter