Itte Overing

Program Manager Zorg

Vanuit haar rol als Program Manager Zorg is Itte binnen ICTRecht verantwoordelijk voor alle diensten die wij aanbieden aan onze klanten in de zorg.

Itte heeft een ruime ervaring binnen de zorg. Binnen deze sector is zij actief als Legal Counsel en trainer. Zij adviseert over databeschikbaarheid, medische software en IT-contracten in de zorg. Zij is daarbij gewend een projectmatige aanpak te hanteren en pragmatisch te werk te gaan. Sinds 2010 heeft zij voor diverse instellingen, brancheorganisaties en innovators in de zorg gewerkt. Sinds 2019 is zij verantwoordelijk voor de ondersteuning van onze zorgklanten.

Door haar werkervaring begrijpt zij enerzijds de wens om te versnellen, en anderzijds het belang van de kwaliteit en veiligheid van de digitale transformatie. Met het borgen van adviezen en kennis binnen organisaties, wil zij bijdragen aan toekomstbestendige zorg.

Itte volgt de ontwikkelingen in de sector op de voet en deelt haar kennis graag. Contact opnemen met Itte? Stuur haar gerust een e-mail via i.overing@ictrecht.nl.

Contact
Itte Overing