Paul Bex

Legal Counsel

Paul is sinds maart 2023 werkzaam in Maastricht als Legal Counsel binnen het team Detachering. Hier is hij vooral bezig met vraagstukken aangaande privacyrecht.
 
Paul is begonnen op het VMBO en is in 2022 afgestudeerd van de master Arbeid & Gezondheid aan de universiteit van Maastricht. Tijdens zijn studie heeft hij stage gelopen bij een zorgaanbieder waar hij zich mocht buigen over gezondheidsrechtelijke vraagstukken. Daarnaast heeft Paul gewerkt als IT-specialist bij de universiteit van Maastricht waarbij hij collega’s hielp met het beter begrijpen van verschillende digitale systemen.
 
Paul kan omschreven worden als een integer persoon die altijd op zoek gaat naar een praktische oplossing waar alle partijen tevreden mee kunnen zijn. Hij is een echte doorzetter die pas tevreden is als zijn cliënten tevreden zijn.


 

Contact
Paul Bex

Over ICTRecht

Onze ambitie is hét juridisch adviesbureau van de Benelux te zijn als het gaat om ICT, privacy en recht. Met een team van meer dan 60 specialisten voorzien we organisaties - vanuit onze kantoren in Amsterdam, Groningen en Brussel - van deskundig en praktisch juridisch advies.

Leer ons kennen

ICTRECHT Illustratie advies - Oker RGB