Stan van Riemsdijk

Legal Consultant

Stan van Riemsdijk is als Legal Consultant werkzaam binnen het privacyteam. Hij houdt zich bezig met alle juridische aspecten rondom privacy en intellectueel eigendom en voorziet organisaties van praktisch juridisch advies. Zo ondersteunt Stan organisaties bijvoorbeeld met het opstellen van een privacybeleid, privacy- en cookieverklaringen en verwerkersovereenkomsten.

Stan heeft de masters Internet, Intellectueel Eigendom en ICT en Law en Technology behaald in Amsterdam en Tilburg. Tijdens zijn studie heeft Stan stage gelopen bij een advocatenkantoor en een stichting die technologische startups van juridisch advies voorziet. Daarnaast is hij een jaar werkzaam geweest als werkstudent binnen het privacyteam van een advocatenkantoor.

Contact
Stan van Riemsdijk

Over ICTRecht

Onze ambitie is hét juridisch adviesbureau van de Benelux te zijn als het gaat om ICT, privacy en recht. Met een team van meer dan 60 specialisten voorzien we organisaties - vanuit onze kantoren in Amsterdam, Groningen en Brussel - van deskundig en praktisch juridisch advies.

Leer ons kennen

FG_02.2