Tessa van Schijndel

Program Manager Zorg

In haar rol als Program Manager Zorg (ICT-dienstverleners) is Tessa binnen ICTRecht verantwoordelijk voor het volledige dienstenaanbod gericht op ICT-dienstverleners in de zorg. Door nauwe samenwerking met zowel ICT-dienstverleners als zorginstellingen heeft Tessa diepgaande kennis vergaard van de complexe uitdagingen binnen de zorgsector.

De ervaring van Tessa is geworteld in zowel technologische specialisatie als juridisch inzicht, wat de basis vormt voor een holistische benadering van de dienstverlening. Deze ervaring is niet alleen gevormd door concrete werkervaring binnen de zorgsector, maar ook door haar specialisatie in contracteren in de IT in bredere zin.

Tessa is van nature maatschappelijk betrokken en staat klaar voor een goed gesprek over de uitdagingen waar partijen in de zorgsector mee te maken krijgen. Haar nieuwsgierigheid naar alle ontwikkelingen maakt haar niet alleen een toegewijde Program Manager, maar ook een betrokken professional die graag kennis deelt. Voor vragen of discussies, stuur haar gerust een e-mail op t.vanschijndel@ictrecht.nl.

Contact
Tessa van Schijndel