Koen van Jaarsveld

Legal Tech Consultant

Koen van Jaarsveld is Legal Tech Consultant bij ICTRecht en medeverantwoordelijk voor de legal tech consultancy van ICTRecht. Hij is gespecialiseerd in zowel legal tech als in legal operations en verbindt vanuit dit specialisme onze opdrachtgevers aan de juiste (technologische) oplossingen. Zijn dienstverlening richt zich in de kern tot het optimaliseren van juridische afdelingen om zo de efficiëntie te verhogen en de kosten te reduceren.

Voordat Koen bij ICTRecht werkte, was hij werkzaam als (legal) consultant bij EIFFEL. Hier hield hij zich bezig met zowel juridisch inhoudelijke projecten en innovatieve verandertrajecten. Deze unieke combinatie brengt Koen op dit moment samen binnen legal tech en legal operations.

Contact
Koen van Jaarsveld

Gespecialiseerd in

Over ICTRecht

Onze ambitie is hét juridisch adviesbureau van de Benelux te zijn als het gaat om ICT, privacy en recht. Met een team van meer dan 60 specialisten voorzien we organisaties - vanuit onze kantoren in Amsterdam, Groningen en Brussel - van deskundig en praktisch juridisch advies.

Leer ons kennen

ICTRECHT Illustratie 2 vrouwen - Petrol RGB