Home / Nieuws & Blogs / Genomineerden gratis webwinkel bekend

Genomineerden gratis webwinkel bekend

11 april 2008

De drie webwinkelideeën zijn bekend die kans maken om tijdens de Thuiswinkel vakbeurs in drie dagen een complete webwinkel ter waarde van 12.500 euro te bouwen.
Specialisten van ondermeer ABN AMRO, Dokter Klik, ICTRecht, Mijn Winkel, Speurders.nl, TNT Post Pakketservice en X-Qlusive Style ondersteunen de winnaar bij de bouw van de website.
Genomineerde webwinkelideeën

  • Kanshebber is het concept voor een webwinkel van scheidsrechterkleding en -toebehoren. Hoewel vele scheids-en grensrechters wedstrijden leiden, ontbreekt een webshop waar zij zowel kleding als fluitjes, grensrechtervlaggen, kaarten, kaartenboekjes, en dergelijke kunnen kopen.
  • Het concept voor een webshop van natuurgeneeskundige producten maakt eveneens kans op de prijs. Insteek is de verkoop zonder winstoogmerk van hoogwaardige producten uit de hele wereld die gezondheid en welzijn ondersteunen en bevorderen.
  • Tevens genomineerd is het webwinkelidee voor het pimpen van pod’s, MP3 spelers en gameboys. In een vormgevingsgenerator kan de bezoeker een eigen sticker ontwerpen, die in full color op verschillend stickermateriaal wordt gedrukt en opgestuurd.

Deze kanshebbers geven op dinsdag 22 april - de eerste dag van de Thuiswinkel vakbeurs - een korte presentatie van hun case waaruit een vakjury het beste idee kiest. De winnaar bouwt op de beurs in drie dagen de webwinkel en zal uiterlijk op de laatste dag live gaan.
U leest meer over het exacte prijzenpakket op: http://www.tcd.nl/win-een-gratis-webwinkel.aspx.