Home / Nieuws & Blogs / ICTRecht dit jaar weer op vakbeurs Zorg & ICT

ICTRecht dit jaar weer op vakbeurs Zorg & ICT

| 16 mei 2022

Zo stonden we er in 2021 bij. Ook dit jaar staan wij weer op de vakbeurs Zorg & ICT. Van 14 t/m 16 juni kunt u in de Jaarbeurs in Utrecht de nieuwste innovaties ontdekken die gaan bijdragen aan een duurzame en toekomstbestendige zorg. ICTRecht staat op de beurs om de laatste ontwikkelingen en wetgeving op het gebied van zorg en ICT met u te bespreken. Ook aanwezig zijn? Registreren is gratis!

Ons team van juristen en security consultants staat voor u klaar

Het digitaal uitwisselen van patiëntgegevens, zorg op afstand en de MDR: ziet u door de bomen het bos niet meer als het gaat om wetgeving in de zorg? Kom gerust bij ons langs als u vragen heeft over de regelgeving waaraan uw organisatie moet voldoen. Wat mag er nog? Maar ook: welke mogelijkheden biedt digitalisering eigenlijk voor uw organisatie? Onze gespecialiseerde zorg & ICT-juristen, security consultants en privacy juristen staan voor u klaar.

Een van onze collega’s die u te woord zal staan tijdens de beurs is juridisch adviseur Pelçim Kaygusuz: ‘’Ik help bezoekers graag met juridische vragen over toepassingen in de zorg die een AI-component hebben. Zo is de MDR een stukje wetgeving waar we niet omheen kunnen, maar kan het voor een leek overweldigend zijn. Ik begeleid daar graag in.’’

Zorg & ICT-1

ICTRecht is 14 t/m 16 juni te vinden op standnummer: 01.F047, grenzend aan het Privacy & Security plein. Zien wij u daar?


Direct meer weten over zorg & ICT? Lees verder: