Home / Nieuws & Blogs / Maak zelf hostingvoorwaarden op maat!

Maak zelf hostingvoorwaarden op maat!

| 22 oktober 2014

Gaat u hostingdiensten leveren? Hoe komt u dan aan de juiste algemene voorwaarden? Veel ondernemers denken, algemene voorwaarden zijn algemene voorwaarden dus ik pak een model en dan ben ik gedekt. Maar zeker in de ICT komt u niet ver met gewoon een modelletje hostingvoorwaarden. U wilt afspraken maken over back-ups, uptime garanties en ondersteuning. Met onze generator maakt u zelf hostingvoorwaarden op maat.

Het is van belang om de relatie tussen u en uw klanten goed te regelen. Op deze manier weet elke partij waar hij of zij aan toe is. Wat doet u wel, wat nadrukkelijk niet en wanneer kan de klant u aansprakelijk stellen? Of, ook niet onbelangrijk, wanneer mag u de klant de toegang tot de dienst ontzeggen of het contract opzeggen?

Met de generator voor hostingvoorwaarden van ICTRecht kunt u binnen enkele minuten een complete set algemene voorwaarden aanmaken. Aan de hand van een aantal gemakkelijke vragen zorgt u er voor dat alle afspraken worden opgenomen en dat u aan alle verplichtingen voldoet.

Genereer nu uw hostingvoorwaarden voor maar € 199,-!