Home / Nieuws & Blogs / Webwinkelrecht houdt u op de hoogte!

Webwinkelrecht houdt u op de hoogte!

| 8 november 2012

Enige tijd geleden is de Europese Richtlijn betreffende Consumentenrechten aangenomen. Deze Richtlijn gaat voor een aantal veranderingen zorgen in het Burgerlijk Wetboek, met name rondom de regelgeving van de “koop op afstand”.

Over ongeveer een jaar, in december 2013, moeten de regels geïmplementeerd zijn in de Nederlandse wetgeving. Het voorstel is nog niet openbaar, maar er wordt door de wetgever al wel aan gesleuteld. Maar feit is dat vanaf dan de webwinkels aan de nieuwe regels moeten gaan voldoen.

Op webwinkelrecht.nl willen wij u op de hoogte houden van de ontwikkelingen en uiteraard van advies voorzien over de nieuwe wetgeving en hoe u dit het beste kunt doorvoeren op uw website. Dit doen wij onder andere aan de hand van blogs die u op de website vindt.

Om webwinkels van advies te voorzien, zullen wij daarnaast onze generatoren aanbieden, ons boekje updaten en bijvoorbeeld presentaties/workshops geven.

U kunt op de hoogte blijven via de speciale pagina op onze website. De pagina zal regelmatig aangevuld worden met nieuwe informatie en producten en diensten die wellicht voor u interessant kunnen zijn.