Home / Nieuws & Blogs / Win een jaarabonnement op ons tijdschrift!

Win een jaarabonnement op ons tijdschrift!

17 november 2014

ICTRecht bestaat 10 jaar! Dit willen wij uiteraard vieren en daarom geven wij één jaarabonnement op ons tijdschrift ´ICTRecht in de praktijk´ weg. Ons tijdschrift is gericht op de bedrijfsjurist en andere juridische professionals en informeert over de laatste relevante ontwikkelingen rond ICT en recht.

Elk kwartaal komt er een nieuwe editie van ons tijdschrift uit. Het tijdschrift staat vol met actualiteiten, maar elke editie bevat ook een checklist. Denk bijvoorbeeld aan een checklist hoe u zelf snel een bewerkersovereenkomst kunt checken, of een service level agreement kunt toetsen.

Loopt u regelmatig in de praktijk tegen een juridisch probleem aan waarbij u een checklist erg goed zou kunnen gebruiken? Bijvoorbeeld bij het controleren van specifieke contracten, of vragen van klanten hoe iets juridisch geregeld moet worden? Laat ons dan weten waarvoor u een checklist zou willen hebben door ons te mailen vóór woensdag 26 november. De meest originele inzending ontvangt een jaarabonnement op ons tijdschrift! De winnaar ontvangt van ons hierover bericht per mail.