Vivianne Vermeulen

Juridisch adviseur

Vivianne Vermeulen werkt als juridisch adviseur bij ICTRecht. Zij begeleidt geschillen op het gebied van e-commerce, intellectuele eigendom en domeinnamen.

Vivianne studeerde strafrecht en intellectuele eigendom aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Na haar afstuderen in 2012 heeft zij gewerkt als jurist bij verschillende organisaties die zich bezighouden met de handhaving van zowel het auteursrecht als het merkenrecht. Ook heeft zij als docent Intellectuele Eigendom gewerkt aan de Radboud Universiteit. 

Vivianne heeft ruime ervaring met geschillen en conflictoplossing tussen betrokken (online) partijen op het gebied van e-commerce en online platforms. Zij verkent graag mogelijkheden om het internet veiliger en gebruiksvriendelijker te maken.

Contact
Vivianne Vermeulen

Over ICTRecht

Onze ambitie is hét juridisch adviesbureau van de Benelux te zijn als het gaat om ICT, privacy en recht. Met een team van meer dan 60 specialisten voorzien we organisaties - vanuit onze kantoren in Amsterdam, Groningen en Brussel - van deskundig en praktisch juridisch advies.

Leer ons kennen

ICTJ_04.2