Klantcases

Wij bieden een gevarieerd klantenaanbod, van startende zelfstandigen tot gevestigde onderneming. Ook werken we actief samen met partners en brancheorganisaties om onze juridische en security expertise breder aan te kunnen bieden. Lees hieronder meer over de successen van onze samenwerkingen.

PB Web Media

PB Web Media is een ontwikkelaar en beheerder van adults only content platformen. ICTRecht helpt PB Web Media om continu te voldoen aan de snel veranderende en strenge wetgeving voor platforms. 

Lees de klantcase
clientcase-pbwebmedia-1

VIA Nederland

VIA Nederland is een branchevereniging voor de marketing-, communicatie- en mediasector en vormt het netwerk dat de gehele marketingketen met elkaar verbindt. ICTRecht helpt VIA Nederland met het versterken van haar rol als kennispartner. 

Lees de klantcase
VIA-LOGO-2021-black

Evidos

Evidos is marktleider in het leveren van oplossingen voor digitaal ondertekenen en digitaal identificeren. ICTRecht is al jarenlang vaste juridische sparringpartner van Evidos.

Lees de klantcase
evidos

Kega

ICTRecht is de vaste juridische sparringpartner van Kega. Kega richt zich op digitale IT oplossingen die door het samenvloeien van fysiek en online winkelen ontstaan. 

Lees de klantcase
kegalogo2

Medux

Medux is marktleider op het gebied van zorg- en revalidatiehulpmiddelen, -diensten en aanvullende serviceconcepten. Om haar risicomanagement te versterken en rust en zekerheid binnen de organisatie te vergroten nam Medux de specialisten van ICTRecht in de hand.

Lees de klantcase
Logo-Medux-RGB@2x

Wolters Kluwer

De samenwerking tussen Wolters Kluwer en ICTRecht is in 2018 ontstaan. Al snel bleek dat de werkwijze van beide bedrijven op elkaar aansluiten: professioneel werken, met een praktische benadering. 

Lees de klantcase
wolters

Korys

Korys is de investeringsmaatschappij die investeert op een geduldige, slimme en duurzame manier in bedrijven en ondernemers. Korys wenste een digitaal certificaat-houdersregister bij te houden en zocht een partner voor het ingavewerk van de historiek. Lees in deze case over het succes van onze samenwerking.

Lees de klantcase

Korys-1

De Sociale Maatschap

Stichting De Sociale Maatschap biedt ondersteuning in grote delen van Amsterdam. De organisatie levert buurtteamondersteuning, (jongeren)schuldhulpverlening en ondersteunt de sociale basis. Voor het behalen van het ISO 27001-certficaat, een wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging, werd er contact gelegd met ICTRecht. De start van een succesvolle samenwerking. 

Lees de klantcase
de sociale maatschap

“De medewerkers van ICTRecht die ons direct adviseren voelen als collega’s, ze kennen onze organisatie, ze kennen onze ambities, ze kennen de markt, ze kennen de klanten en dat maakt dat ze het juiste juridische advies kunnen geven op het juiste moment.”

 
Laure Kuijpers - Security officer bij Kega