Partners

Het partnerprogramma van ICTRecht biedt bedrijven de mogelijkheid om juridische diensten aan te bieden aan haar eigen klanten.

Een webdesignbedrijf kan bijvoorbeeld een partnerschap aangaan voor de juridische website/applicatie scan van ICTRecht. Hiermee geeft het webdesignbedrijf haar klanten de mogelijkheid om aan de ICT wet- en regelgeving te voldoen.

Vraag informatie aan

JuriBlox

JuriBlox en ICTRecht werken samen op het gebied van juridische software-oplossingen, contractgeneratoren en contract life cycle management. Daarnaast maakt ICTRecht gebruik van de JuriBlox software om haar diensten efficiënt aan te kunnen bieden.


 

juriblox

Webshopovername.nl

"ICTRecht en WebshopOvername werken samen op het gebied van de contractering van overeengekomen overnames. Voor op maat gemaakte overeenkomsten die specifiek voor webshops worden opgesteld is ICTRecht de eerste keus van WebshopOvername."


 

webshopovername-test

LAWFOX Advocatuur

"LAWFOX Advocatuur is een procespraktijk voor internetondernemingen en is een partnerkantoor van ICTRecht."


 

lawfox-test

Patentwerk

"ICTRecht werkt samen met Patentwerk bij alle octrooiwerkzaamheden."


 

patent-test

Mijnwebwinkel

"Mijnwebwinkel is een hoogwaardig webwinkelplatform, dat wordt geprezen om het gebruiksgemak en voor iedereen toegankelijk is. Wij helpen daarbij door intensieve kennisdeling en begeleiding. Dit doen we samen met onze partners, ook op juridisch gebied."


 

mijnwebwinkel-test

Onel trademarks

"Onel trademarks bestaat al meer dan 40 jaar en was één van de eerste merkenbureaus in Nederland. ICTRecht werkt graag samen met Onel als het gaat om merkenzaken, van registratie tot inbreuk. Onel reageert snel en flexibel en is daarmee een goede partner voor ICTRecht."


 

onel-test

Evidos

Evidos staat voor Evidence in Online Services, zeker zakendoen op Internet. Evidos is marktleider in het leveren van oplossingen voor digitaal ondertekenen en digitaal identificeren. Met onze oplossingen kunt u snel, veilig en rechtsgeldig zakendoen op Internet, waardoor u uw producten en diensten sneller en efficiënter kunt leveren.


 

evidos

License Partners

License Partners is gespecialiseerd in de overdracht van gebruikte Microsoft® software licenties (Open Licenties (OLP) / Volume Licenses). Alle in- en verkoopoverdrachten worden volledig in overeenstemming met de daarvoor geldende Europese richtlijnen uitgevoerd. 

ICTRecht werkt samen met License Partners bij het juridische traject rond overdracht van deze licenties en is beschikbaar voor second opinions wanneer leveranciers of klanten van License Partners hierover vragen hebben.

license-partners-logo

NVAIR

De NVAIR bestudeert het AI- en Robotrecht in het kader van een multi-disciplinaire benadering waarbij ook de maatschappelijke en ethische kanten zullen worden bekeken. De vereniging staat open voor natuurlijke en artificiële personen met deze interesses. Wij nodigen zowel studenten als professionals uit Nederland en Vlaanderen uit om lid te worden. Wij hebben ook een jongerenafdeling.


 

nvair-favicon

Thuiswinkel.org

Als eigenaar van een webwinkel wil je natuurlijk aan de nieuwste wetten voldoen en dat je (potentiële) klanten erop kunnen vertrouwen dat hun gegevens op de juiste manier worden verwerkt. ICTRecht heeft in samenwerking met PrivacyBlox de Thuiswinkel Privacytool ontwikkeld: een hulpmiddel waarmee Thuiswinkel.org leden zelfstandig de privacywetgeving kunnen toepassen. Daarnaast kunnen business partners van Thuiswinkel.org gratis bij ICTRecht terecht met bijvoorbeeld vragen over de AVG, contracten en geschillen.

Thuiswinkel_Business_Partner_Kleur_Horizontaal

Meer informatie ontvangen?

Bel ons voor meer informatie op telefoonnummer: 020 663 1941 (voor ICTRecht Groningen: 050 209 3499). Een bericht achterlaten via het formulier kan ook: een van onze juridisch adviseurs neemt dan contact met u op.

Wanneer u een aanvraag bij ons doet, volgt altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek: telefonisch, bij ons op kantoor of bij u op locatie.

Laat uw gegevens achter