Referenties & partners

Wij bedienen een gevarieerd klantenbestand, van startende zelfstandigen tot gevestigde onderneming. Ook werken we actief samen met partners en brancheorganisaties om onze juridische en security expertise breder aan te kunnen bieden.  

Bekijk onze klantcases om meer te lezen over onze succesvolle samenwerkingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem gerust contact met ons op. 

KlantcasesContact

Filter op branche
Filter op branche
LiGalli

LiGalli

LiGalli brengt een revolutie in de gezondheidszorg voor vrouwen teweeg, door zowel patiënten als zorgprofessionals te voorzien op het gebied van intelligente medicijntoediening en gezondheidsgegevens. Het LiGalli MedRing-platform bestaat uit een vaginale ring, een smartphone-app en een dataplatform.
Air Miles

Air Miles

"ICTRecht heeft haar waarde meer dan bewezen."
Axxemble

Axxemble

Axxemble biedt met Base27 een concrete oplossing om jouw privacybescherming en informatiebeveiliging snel op orde te hebben. Base27 geeft overzicht en structuur en ondersteunt verschillende wet- en regelgeving, waaronder de AVG, alsook normenkaders zoals ISO 27001, ISO 27701 en NEN 7510.
Beslist.nl

Beslist.nl

"We werken erg graag samen met ICTRecht vanwege de kundige adviezen die geboden worden en vanwege de snelle en prettige manier van communiceren."
Broad Horizon

Broad Horizon

“ICTRecht versterkt ons risico-management met haar praktische adviezen.”
Clausebase

Clausebase

ClauseBase is een geavanceerd documentautomatiseringsplatform waarmee advocaten, bedrijfsjuristen en commerciële teams binnen enkele minuten op maat gemaakte documenten kunnen opstellen.
Close Alert

Close Alert

"In ICTRecht hebben we een partner gevonden die er voor zorgt dat wij de juiste afspraken met onze klanten maken."
Contractbook

Contractbook

Contractbook betekent efficiënt contractbeheer voor moderne bedrijven. Je kunt al je juridische documenten in één digitaal platform creëren, ondertekenen en opslaan om de transparantie te vergroten, naleving te garanderen en waardevolle tijd te besparen.
Contractify

Contractify

Automatiseer jouw contractbeheer en mis nooit nog een automatische verlenging of andere contractopportuniteit met Contractify. ICTRecht is officiëel implementatiepartner van Contractify.
Digital Audience

Digital Audience

Dutch Cloud Community

Dutch Cloud Community

In januari 2021 is de Dutch Cloud Community ontstaan uit de fusie van ISPConnect en DHPA, de twee brancheorganisaties van de sector. Onze missie is het scheppen van de randvoorwaarden voor een gezonde Nederlandse hosting-, cloud- en internetsector en bijdragen aan een open, veilig en vrij internet.
Dutch Data Center Association

Dutch Data Center Association

Dutch Data Center Association (DDA) is de brancheorganisatie van datacenters in Nederland, fundament van de digitale economie. DDA verbindt inmiddels 93% van de marktleidende datacenters in Nederland met een missie: het versterken van de economische groei en het profileren van de datacenter sector naar de overheid, media en samenleving.
Dutch Digital Agencies

Dutch Digital Agencies

Dutch Digital Agencies (DDA) verenigt en vertegenwoordigt de beste digitale bureaus van Nederland. Samen maken we de wereld om ons heen steeds een beetje slimmer. Stap voor stap, klik na klik.
Emerce

Emerce

"ICTRecht is dé specialist als het gaat om tech, internet en juridische vraagstukken. Niet alleen zijn zij een gewaardeerde auteur op het Emerce platform over deze onderwerpen. Zij staan ons al jaren goed bij voor allerlei juridische advies rond IP, GDPR / AVG en voorwaarden."
Euromaster

Euromaster

“We’re proud to see that our website is respecting the latest GDPR rules and customer data is treated safely when visiting. Thanks to great team effort together with ICTRecht.”
Evidend

Evidend

Met Evidend creëer je binnen enkele minuten een volledig en kloppend aandeelhoudersregister, dat nooit meer kwijtraakt. ICTRecht is officiëel implementatiepartner van Evidend.
Evidos

Evidos

Evidos is marktleider in het leveren van oplossingen voor digitaal ondertekenen en digitaal identificeren. Evidos: “Door inhoudelijke juridische expertise ontzorgt ICTRecht in elke stap van het proces.”
Hiscox

Hiscox

Verzekeraar Hiscox en adviesbureau ICTRecht hebben gezamenlijk twee complete juridische pakketten ontwikkeld die de ondernemer ontzorgen op het gebied van aansprakelijkheid, datalekken en algemene voorwaarden. Deze gratis pakketten zijn beschikbaar zowel voor bestaande als voor nieuwe polishouders van Hiscox.
Housing Anywhere

Housing Anywhere

Housing Anywhere is een huurplatform voor internationals. ICTRecht helpt Housing Anywhere met privacy gerelateerde vragen.
Huisartsopleiding Nederland

Huisartsopleiding Nederland

“ICTRecht heeft kennis van zaken op het domein recht, ict en zorg. De adviseurs zijn betrokken, staan ons met passende adviezen bij en hebben een persoonlijke aanpak. Die combinatie werkt prettig.”
International Association of Privacy Professionals

International Association of Privacy Professionals

De IAPP is de grootste en meest uitgebreide wereldwijde gemeenschap en bron voor informatieprivacy. De IAPP, opgericht in 2000, is een non-profitorganisatie die het privacyberoep wereldwijd helpt definiëren, promoten en verbeteren.
Indica

Indica

Indica ontwikkelt software en levert diensten aan organisaties waarmee zij hun bedrijfsgegevens kunnen vinden en beheren. ICTRecht is officieel implementatiepartner van Indica
Infowijs

Infowijs

"ICTRecht heeft uitstekend maatwerk geleverd. We hebben een specifiek soort klanten (scholen) en eindgebruikers die geen klant zijn (bijv. ouders), waar goed rekening mee is gehouden in onze documenten. Er is goed naar ons geluisterd, zowel bij de voorbereiding als bij de feedbackronde. Warme aanbeveling!"
Jeugdzorg Nederland

Jeugdzorg Nederland

“ICTRecht heeft een prettige informele manier van samenwerken. Ze helpen ons om mogelijke risico’s in kaart te brengen zodat wij weloverwogen keuzes kunnen maken.”
Juriblox

Juriblox

JuriBlox en ICTRecht werken samen op het gebied van juridische software-oplossingen, contractgeneratoren en contract life cycle management. Daarnaast maakt ICTRecht gebruik van de JuriBlox software om haar diensten efficiënt aan te kunnen bieden.
Kega

Kega

“De medewerkers van ICTRecht die ons direct adviseren voelen als collega’s, ze kennen onze organisatie, ze kennen onze ambities, ze kennen de markt, ze kennen de klanten en dat maakt dat ze het juiste juridische advies kunnen geven op het juiste moment.”
Korys

Korys

"Het secure ingavewerk van ICTRecht heeft ervoor gezorgd dat Korys volt en efficiënt van start kan gaan met het digitale certificaathoudersregister in Evidend."
LAWFOX Advocatuur

LAWFOX Advocatuur

LAWFOX Advocatuur is een procespraktijk voor internetondernemingen en is een partnerkantoor van ICTRecht.
Legal Students

Legal Students

Legal Students en ICTRecht werken samen op het gebied van werkstudenten. Legal Students verbindt rechten studenten met top juridische opdrachtgevers. Door rechten studenten bij diverse opdrachtgevers binnen verschillende rechtsgebieden aan de slag te laten gaan starten zij hierdoor vroegtijdig aan hun loopbaan oriëntatie.
License Partners

License Partners

License Partners is gespecialiseerd in de overdracht van gebruikte Microsoft® software licenties (Open Licenties (OLP) / Volume Licenses). Alle in- en verkoopoverdrachten worden volledig in overeenstemming met de daarvoor geldende Europese richtlijnen uitgevoerd. ICTRecht werkt samen met License Partners bij het juridische traject rond overdracht van deze licenties.
Linksight

Linksight

Linksight maakt het mogelijk om op een veilige en privacy-vriendelijke manier analyses te doen over meerdere datasets en zo Linked Insights te geven. Zónder de gevoelige data daadwerkelijk met andere partijen te delen.
Lynn Legal

Lynn Legal

Lynn is een 'lawyerbot' die jou tijd bespaart. Laat Lynn het standaardwerk doen. Dan kun jij verder met de échte juridische uitdagingen. Lynn reviewt én annoteert jouw geheimhoudingscontracten en verwerkerovereenkomsten.
MedicalPHIT

MedicalPHIT

MedicalPHIT is de expert op het gebied van gegevensuitwisseling, interoperabiliteit en IT in de zorg. Centraal staan slimme oplossingen om zorgprocessen te verbeteren.
Medux

Medux

"De samenwerking met ICTRecht is erg prettig: ze hebben enorm veel kennis van de AVG en daarnaast denken ze ook mee met andere juridische vraagstukken. ICTRecht fungeert voor ons als een uitstekende sparringspartner.”
Mijnwebwinkel

Mijnwebwinkel

Mijnwebwinkel is een alles-in-één platform voor e-commerce en alles wat daar bij hoort.
Ministerie van Buitenlandse Zaken

Ministerie van Buitenlandse Zaken

"ICTRecht combineert deskundigheid met een pragmatische aanpak. Wij konden met het geleverde resultaat direct aan de slag."
Nederlands Genootschap voor Bedrijfsjuristen

Nederlands Genootschap voor Bedrijfsjuristen

Het NGB organiseert opleidingen en bijeenkomsten, specifiek gericht op de praktijk van de bedrijfsjurist. Ze zijn uitsluitend toegankelijk voor NGB-leden. Het NGB is een door de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) erkend opleidingsinstituut en kent voor haar bijeenkomsten en seminars opleidingspunten toe.
De Nederlandse AI Coalitie

De Nederlandse AI Coalitie

De Nederlandse AI Coalitie zet zich in om AI-ontwikkelingen in Nederland te versnellen en AI-initiatieven met elkaar te verbinden. De NL AIC is een publiek-privaat samenwerkingsverband waarbij overheid, bedrijfsleven, onderwijs- en onderzoeksinstellingen en maatschappelijke organisaties zich inzetten om AI-ontwikkelingen in Nederland te versnellen en AI-initiatieven in Nederland met elkaar te verbinden.
NVAIR

NVAIR

De NVAIR bestudeert het AI- en Robotrecht in het kader van een multi-disciplinaire benadering waarbij ook de maatschappelijke en ethische kanten zullen worden bekeken.
OIZ

OIZ

“ICTRecht is betrokken, gedegen en denkt mee. Het is een fijne juridische adviseur, met gevoel voor ons als klant.”
Onel trademarks

Onel trademarks

Onel trademarks bestaat al meer dan 40 jaar en was één van de eerste merkenbureaus in Nederland. ICTRecht werkt graag samen met Onel als het gaat om merkenzaken, van registratie tot inbreuk. Onel reageert snel en flexibel en is daarmee een goede partner voor ICTRecht.
OneTrust

OneTrust

Meer dan 12.000 klanten vertrouwen op de software van OneTrust voor het maken en beheren van beleid voor gegevensbescherming, informatiebeveiliging en gegevensbeheer. cy
Orange Cyberdefence

Orange Cyberdefence

Orange Cyberdefence is een toonaangevende leverancier van cybersecurity services en ondersteunen bedrijven wereldwijd.
Otrium

Otrium

"ICTRecht is een zeer gewaardeerde partner voor Otrium. Het team zet altijd net die stap extra waardoor ze onze verwachtingen meer dan waarmaken. En dat op een heel efficiënte manier. We raden ICTRecht's kennis en expertise van harte aan."
Overstappen.nl

Overstappen.nl

"ICTRecht is wat ons betreft dé partij voor online juridische zaken."
Parnassia Groep

Parnassia Groep

“De feedback die wij krijgen van ICTRecht is altijd helder verwoord waardoor wij weloverwogen keuzes kunnen maken en ook onze onderhandelingspositie versterken.”
Patentwerk

Patentwerk

ICTRecht werkt samen met Patentwerk bij alle octrooiwerkzaamheden.
Piwik PRO

Piwik PRO

Piwik PRO is een analytics suite met de nadruk op privacy en gegevensbescherming. Bij ICTRecht maken we gebruik van Piwik PRO voor het meten en analyseren van onze websites.
Privacy Nexus

Privacy Nexus

ICTRecht is officieel implementatiepartner van Privacy Nexus, een privacy management software die organisaties de mogelijkheid biedt volkomen AVG compliant te zijn.
PrivacyPerfect

PrivacyPerfect

ICTRecht is officieel implementatiepartner van PrivacyPerfect, een legal tech oplossing die organisaties helpt privacy compliant te zijn en dit voor hen vereenvoudigt.
Privacy Verified

Privacy Verified

Privacy Verified biedt zowel organisaties als personen middels een certificeringsprogramma's de mogelijkheid om privacy compliance en/of kennis aantoonbaar te maken.
Project Moore

Project Moore

IT-recht en privacy specialisten die alles dekken van IT-projecten, outsourcing en IT-aanbestedingen tot cloud computing, gegevensbescherming en e-commerce. Project Moore ondersteunt opdrachtgevers met advies, stelt en onderhandelt contracten en helpt bij het beheersen en oplossen van geschillen.
Security Delta (HSD)

Security Delta (HSD)

Security Delta (HSD) is hét nationale veiligheidscluster. Zo’n 275 bedrijven, overheidsorganisaties en kennisinstellingen werken er samen om het verschil te maken in de veiligheid van onze digitaliserende samenleving.
SIDN

SIDN

SIDN regelt de registratie van de .nl-domeinnamen. Maar ze delen bijvoorbeeld ook kennis, steunen initiatieven voor een beter internet en ontwikkelen nieuwe producten op het gebied van cybersecurity en online identity.
Sigra

Sigra

“We hebben met diverse medewerkers van ICTRecht een prettige samenwerking ondervonden: het contact verloopt altijd prettig, er wordt goed meegedacht en kundig advies gegeven.“
Sleutelnet

Sleutelnet

Sleutelnet biedt vanaf nu ook de mogelijkheid aan om een Privacy Officer in te huren. Hiervoor werkt Sleutelnet nauw samen met ICTRecht.
Speakap

Speakap

"Sinds 2018 onze partner voor al onze juridische vraagstukken. Pragmatisch, deskundig en professioneel zijn de kernwoorden waarmee ik ICTRecht omschrijf."
Stimmt Digital

Stimmt Digital

“Door de proactieve adviezen ICTRecht loopt ons creatieve proces geen vertraging op.”
SURF

SURF

"Een fantastische partner en adviseur in de wereld van de e-commerce, open source en software."
Therapieland

Therapieland

“Omdat wij bij Therapieland continue aan het innoveren zijn hebben wij veel aan het advies van ICTRecht. Ze zijn persoonlijk, snel, flexibel en deskundig."
Thuiswinkel.org

Thuiswinkel.org

"ICTRecht snapt ook het grotere geheel.
TomTom

TomTom

"Snel en duidelijk in de communicatie. Helder in het advies!"
Vereniging van Registrars

Vereniging van Registrars

De Vereniging van Registrars (VvR) is dé brancheorganisatie voor alle registrars. Een registrar is een bedrijf dat domeinnamen (eindigend op extensies zoals .nl, .eu of .com) aanbiedt aan bedrijven en particulieren en deze domeinnamen rechtstreeks registreert bij een registry, zoals SIDN, EURid of VeriSign.
Vobesoft

Vobesoft

VobeSoft is een softwaresysteem met een dynamische database die configureerbaar is om naadloos in te passen in elke organisatie. ICTRecht is officieel implementatiepartner van Vobesoft.
Voordeeluitjes

Voordeeluitjes

‘’ICTRecht is een goede en betrokken sparringpartner op het gebied van AVG-vraagstukken maar ook voor andere rechtsgebieden. De diverse adviseurs werken ieder op eigen wijze en met eigen aandachtgebied maar allen deskundig en met een pragmatische aanpak. We zijn zeer tevreden over de samenwerking. ‘’
Webshopovername

Webshopovername

ICTRecht en WebshopOvername werken samen op het gebied van de contractering van overeengekomen overnames. Voor op maat gemaakte overeenkomsten die specifiek voor webshops worden opgesteld is ICTRecht de eerste keus van WebshopOvername.
Wieck Molendijk

Wieck Molendijk

Wieck Molendijk consultants is gespecialiseerd in strategisch ICT advies voor woningcorporaties. Met onze dienstverlening helpen wij optimale groei te realiseren door de volledige potentie van ICT te benutten.
Wolters Kluwer

Wolters Kluwer

“Bij elk juridisch vraagstuk ontvangen we van ICTRecht pragmatisch en helder advies.”
Yourhosting

Yourhosting

"Het specialisme van ICTRecht zorgt ervoor dat een half woord genoeg is om elkaar te verstaan en de juiste keuzes te maken, en de korte responstijd die ze hanteren is erg prettig. Voor herhaling vatbaar!"
Flevoziekenhuis

Flevoziekenhuis

Het Flevoziekenhuis is het grootste ziekenhuis in de provincie Flevoland. Het Flevoziekenhuis biedt primaire zorg aan inwoners van Almere en secundair specialistische faciliteiten aan inwoners uit de rest van Flevoland.
Zivver

Zivver

Zivver zorgt voor de volgende generatie veilige digitale communicatie voor jouw organisatie, het voorkomen van datalekken en stellen je mensen in staat veilig te werken met minimale verstoring.
Zorg Innovatie Forum

Zorg Innovatie Forum

Een forum voor ontmoeting, kennisdeling, en samenwerking. Het doel? De kwaliteit van zorg in de brede zin in Noord-Nederland structureel verbeteren.
Meeùs

Meeùs

"De communicatie verliep snel en soepel. Wij zijn tevreden over de diensten van ICTRecht!"

Klantcases

Benieuwd naar voorbeelden van wat wij voor organisaties hebben betekend en hoe zo'n samenwerking er uit zag?

Bekijk klantcases
ICTRECHT Illustratie werkoverleg - Petrol RGB

Meer informatie ontvangen?

Bel ons voor meer informatie op telefoonnummer: 020 663 1941 (voor ICTRecht Groningen: 050 209 3499). Een bericht achterlaten via het formulier kan ook: een van onze juridisch adviseurs neemt dan contact met je op.

Wanneer je een aanvraag bij ons doet, volgt altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek: telefonisch, bij ons op kantoor of bij jou op locatie.

 

Laat je gegevens achter