Partners

Wij hebben op het gebied van Legal Tech een breed assortiment aan softwarepartners en van sommige partijen zijn wij implementatiepartner. Lees hieronder meer over de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van softwarepartnerschappen.

Axxemble

Axxemble biedt met Base27 een concrete oplossing om jouw privacybescherming en informatiebeveiliging snel op orde te hebben. Base27 geeft overzicht en structuur en ondersteunt verschillende wet- en regelgeving, waaronder de AVG, als ook normenkaders zoals ISO 27001, ISO 27701 en NEN 7510.

Bekijk de website
Axxemble-logo

Clausebase

ClauseBase is een geavanceerd documentautomatiseringsplatform waarmee advocaten, bedrijfsjuristen en commerciële teams binnen enkele minuten op maat gemaakte documenten kunnen opstellen.

Bekijk de website
Clausebase

Contractbook

Contractbook betekent efficiënt contractbeheer voor moderne bedrijven. Je kunt al je juridische documenten in één digitaal platform creëren, ondertekenen en opslaan om de transparantie te vergroten, naleving te garanderen en waardevolle tijd te besparen. 

Bekijk de website
Contractbook

Contractify

Automatiseer jouw contractbeheer en mis nooit nog een automatische verlenging of andere contractopportuniteit met Contractify. ICTRecht is officiëel implementatiepartner van Contractify.

Meer weten
Contractify

Evidend

Met Evidend creëer je binnen enkele minuten een volledig en kloppend aandeelhoudersregister, dat nooit meer kwijtraakt. ICTRecht is officiëel implementatiepartner van Evidend.

Meer weten

Evidend

Indica

Indica ontwikkelt software en levert diensten aan organisaties waarmee zij hun bedrijfsgegevens kunnen vinden en beheren. ICTRecht is officieel implementatiepartner van Indica.

Meer weten
Indica logo - Bewerkt (2)

Juriblox

JuriBlox en ICTRecht werken samen op het gebied van juridische software-oplossingen, contractgeneratoren en contract life cycle management. Daarnaast maakt ICTRecht gebruik van de JuriBlox software om haar diensten efficiënt aan te kunnen bieden.

Meer weten
juriblox

Lynn Legal

Lynn is een 'lawyerbot' die jou tijd bespaart. Laat Lynn het standaardwerk doen. Dan kun jij verder met de échte juridische uitdagingen. Lynn reviewt én annoteert je geheimhoudingscontracten en verwerkerovereenkomsten. 

Bekijk website
Lynn-2

OneTrust

Meer dan 12.000 klanten vertrouwen op de software van OneTrust voor het maken en beheren van beleid voor gegevensbescherming, informatiebeveiliging en gegevensbeheer. 

Meer weten
OneTrustLogo

Privacy Nexus

ICTRecht is officieel implementatiepartner van Privacy Nexus, een privacy management software die organisaties de mogelijkheid biedt volkomen AVG compliant te zijn.

Meer weten
Privacy Nexus

PrivacyPerfect

ICTRecht is officieel implementatiepartner van PrivacyPerfect, een legal tech oplossing die organisaties helpt privacy compliant te zijn en dit voor hen vereenvoudigt.

Meer weten
PrivacyPerfect

Vobesoft

VobeSoft is een softwaresysteem met een dynamische database die configureerbaar is om naadloos in te passen in elke organisatie. ICTRecht is officieel implementatiepartner van Vobesoft.

Meer weten
VobeSoft-logo_cropped

Zivver

Zivver zorgt voor de volgende generatie veilige digitale communicatie voor jouw organisatie, het voorkomen van datalekken en stellen je mensen in staat veilig te werken met minimale verstoring.

Bekijk website
Zivver