Mustafa Aslan

Medewerker IT & Security

Mustafa Aslan is student Information Security Management aan de Haagse Hogeschool. Het komende half jaar zal hij voor zijn afstudeerproject onderdeel zijn van het securityteam. Tijdens deze periode zal Mustafa zich voornamelijk bezighouden met de interne informatiebeveiliging. Waar mogelijk zal hij ook overige teamleden ondersteunen met de dagelijkse werkzaamheden.

Tijdens zijn studie is hij in aanraking gekomen met vrijwel alle aspecten van informatiebeveiliging. De interesses van Mustafa liggen vooral op de organisatorische vraagstukken. Hij gaat graag aan de slag met normen en beleidsmatige kwesties waarbij hij samen met de betrokken partij tot een gepaste oplossing kan komen. Gedurende zijn studie heeft hij meerdere organisaties mogen helpen met het oplossen van vraagstukken rondom informatiebeveiliging, compliance, privacy en cloud.

Contact
Mustafa Aslan

Gespecialiseerd in

Over ICTRecht Security

Informatie en IT zijn onmisbaar voor de continuïteit van uw bedrijfsvoering. Het is dan ook van groot belang dat deze informatie en systemen binnen uw organisatie adequaat worden beveiligd. Maar waar te beginnen? En wanneer is uw security ‘adequaat’? Wij bieden organisaties op maat gemaakte security-oplossingen. Zo helpen wij uw organisatie veilig te houden.

Leer ons kennen

Detachering goud@2x